2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم من ۱۵ شهریور نوبت دارم ابن سینا ویزیت اولم هست و بعد کلی تحقیق و پژوهش به این نتیجه رسیدم ...

ممنون کدوم دکتراش خوبن؟منم میخوام نوبت بکیرم حالا باید بکیرم؟شنیدم روز اول بریم هم زنان واورولوژی وسونو هرچی لازمه انجام نیدن درسته؟

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم فقط ممکنه داروهاتو کم و زیاد کنه. احتمالا سونوی بعدی میشه ۲۸ هفته.

عاره گفت٤ هفته ديگه

چيزي نداد گفتم شايد آز گلوكز رو بده

پرولوتن داد با دوتاشياف و اسپرينم گفت شروع كن

دكتر غددم بايد برم

اها يپماد واژينال برا عفونت

سلام ممنونم شماخوبی؟

ای بهترم چه کار کنیم در حال کاهش وزن برایه شروع دوباره ببینم کجا باز شروع کنم در حال تحقیقم  خییییلی تو فکرت بودم ولی من تک کردن بلد نیستم انشالله خدا هر چه زودتر دامنت سبز کنه

به به خانم رقيه چند هفته اي الان؟؟ ان تي رفتي چي گفت احتمالا؟

سلام عزیزم قربونت برم رفتم دوازده هفته ..آره ان تی رفتم گفت صد درصد نمیگم احتمالا پسر ..گفت دقیقش چهارده هفته میگم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من بین این دوتا دودلم شنیدم ابن سینا خلوت تره

پروانه رو بلد نيستم تگ كنم تازگي ميرفت اونجااااا راضي نبود ولي هستن بچه هايي كه ميرفتن و مثبتن و راضين

زن شالله هرجا رو رفتي و خير بااااااشه براتون

بسلامتي عزيزم تيكرتم ابي كن😅 زود زودم بيااااا بچه ها خيلي نگران شدن 

معجزه جان خدا پسر شما رو هم حفظ کنه همش فکر میکردم دختر داری ولی حسام اشتباه دراومد ..چشم دیگ زود زود میام

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنون کدوم دکتراش خوبن؟منم میخوام نوبت بکیرم حالا باید بکیرم؟شنیدم روز اول بریم هم زنان واورولوژی وس ...

والا من تا جایی که فهمیدم برا دکتر زنان شه بخ و واسه آقایون آراسته البته اونجا کارشون تیمیه و این خیلی خوبه توکل به خدا کن و نوبت بگیر شمارشو تو گوگل درار پیج هم دارن هر وقت خواستی بری ی هفته قبل فک کنم بهت نوبت بدن بازم واسه هر تاریخی میخوای فردا زنگ بزن و نوبت بگیر تمام مدارک پزشکی که دارید با خودت ببر اونجا هر دوتاتون رو ویزیت میکنن و آزمایش مینویسن مشکل شما چیه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بنظرت دکتراش خوبن اوروروژی چی؟ علت سقطت چی بود؟ من ۳بار ای وی اف کردم بارسوم باردارشدم مشکل داشت سق ...

والا شوهرم پیش دکتر اورولوژی ابن سینا رفت کلی هم دارو مصرف کرد ولی متاسفانه اصلا روش تاثیری نداشت... حولی خوب خیلیا هم هستن که از همون داروها نتیجه میگیرن بستگی به طرف داره. علت سقطم پارگی کیسه آب😔 جنینم داشت قلبش میزد ولی آب نداشت که زنده بمونه😔

منم خیییلی دوس داشتم اگه مثبت شدم تا قلب ب کسی نگم.بخاطر تجربه های قبلی ک بعد یکی دو هفته نی نی هامو ...

عزيزم من منظورم خاله و عمو دايي ايناستااا

وگرنه ماهم خانواده هامون ميدونستن البته از خانواده من مادر و خواهرام فقط ،ازونورم خواهرشوهرم

پدر شوهر و مادرشوهرم فك ميكردن باردارمووو ولي صد درصد نيست مثلااا خيلي كوچيكه و ايناا

ولي از يلحاظ بدونم خوووووبه هم دركت ميكنن هم استرس مخفي كاري نداري همم دعاي خيرشوووووون انشاءالله پشت و پناهتونه و همگيتووووون خوشحال ميشين به اميد خداا

ای بهترم چه کار کنیم در حال کاهش وزن برایه شروع دوباره ببینم کجا باز شروع کنم در حال تحقیقم  خی ...

منم میخوام یک بار دیگه پانکچر کنم اما توی شیراز 

میگم این پانکچرها ذخیره تخمدان کاهش میده؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنون کدوم دکتراش خوبن؟منم میخوام نوبت بکیرم حالا باید بکیرم؟شنیدم روز اول بریم هم زنان واورولوژی وس ...

شما باردار هستین اخه تیکر داری🤔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اره رشد نکرده  گفت اگه خودش سقط شد که هیچ نشد بیا قرص بدیم  ب همین راحتی خدا دل منو نادی ...

عزیزم نمیدونستم واست مشکل بوجود اومده از بس درگیر خودم‌بودم این مدت. ناراحت شدم خیلی سخته امیدوارم خدا دوباره برامون جبران کنه غصه نخور مگه ما آدما چاره ای جز تسلیم داریم در برابر خدا‌‌‌🥺