نسرین جان این دردا همشون طبیعین تو بارداری ولی خب معمولا یه شخصی میبینی دو تا از این دردارو داره سه تای دیگر و نداره ماشاالله از شانست شما کلکسیون دردی😉
یا مثلا حتی تو بارداری های مختلف علائم و دردای متفاوت میاد سراغت حتی اگه هردو بارداری از یه جنس باشه مثلا پسر باشن هردو بچه
خود من بارداری اولم کمردرد شدید داشتم جوری که نمیتونستم از درد کمر بخوابم بدون کیسه آب گرم
واقعا نجاتم داد کیسه آب گرم اما غیر همون کمردرد درد دیگه ای سراغم نیومد...
الان تو بارداری دوم کمردرد اصلا ندارم اما تو هفته ۲۰ ۲۱ درد زیر دل که بقول سحر جان مثل درد پریودی بود برای چند هفته اومد سراغم که این دردم برا جا باز کردن رحم بود خدارو شکر بعد چند هفته رفت ، درد استخون واژن که نگم برات از هفته ۲۸ ۲۹ دقیق یادم نیست اومده سراغم و هنوز ولم نکرده این آخریا بدترم شده اینجوری نیست هر ساعت و دقیقه باهام باشه ولی بیشتر وقتا هست و واقعا درد میکشم موقع پهلو به پهلو شدن یا نشستن ، دیروز که حتی راه رفتنی هم درد داشتم😢😟
خیلی از خانمای باردار که ازشون خبر دارم و باهاشون حرف زدم درد استخون واژن دارن...
درد ران و پهلو رو خودم نداشتم اما خواهر بزرگم از اول تا آخر بارداری داشت و ازش مینالید متاسفانه اینو هم خیلیا دارن...
درد زانو و استخون پا من داشتم که با خوردن منیزیم خدارو شکر خوب شده...
درد پهلو و تیر کشیدن ناف و هم توی بارداری بعضی از دوستان داشتن و ازش شکایت میکردن که متاسفانه شمام....
دیگه بقول بعضی از دوستان باردارم همه جور دردی تو حاملگی طبیعیه و فقط باید باهاش بسازیم تا تمومشه این دوران😀
به نظرم نگران هیچکدوم این دردا نباش بعدا با خودت میگی چه الکی استرس کشیدم و نگران بودما😊
انشاالله بزودی از همه این دردا خلاصشی و تا زایمان راحت و بی دردسر و بدون درد بگذرونی و دردونه هاتو بغل کنی🙏