2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سعی کن چیزای نفاخ نخوری  خطرناک نیست بیشتر خودتو اذیت میکنه اما یبوست بده و سعی کن یبس ن ...

ممنونم عریزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزيزم آره حالت تهوع که بیشتر شده معدم هیچی نگه نمیداره  انگار خسته ترم  بی حوصله شد ...

پس طبیعیه

من قبلا فقط حالت تهوع داشتم، الان یک سره تهوع دارم و بالا میارم

میگم نسرین جان دیدی میگن این ماه ها جنین رو حس نمیکنی تا اینکه هفته ی ۲۰ به بالا که تکون بخوره

ولی من یه دردی سمت چپ شکمم دارم دقیقا همونجا ک جنین هست حس میکنم یه چیزی اونجاس

نه اینکه حرکتی چیزی باشه ها فقط میفهمم اونجای شکمم چیزی هست

شما اینجوری نیستی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتقال دادی فاطمه جان ؟ dhea برای اینکه‌کیفیت تخمک‌ بالا بره قبل از پانکچر میخورن بیشتر از سه ماه هم ...

اره عزیزم. امروز. ظاهرا از لحاظ پزشکی و ... امیدی نیس ولی من امیدوارم بارها عکسش رو دیدیم هممون. توکل ب خدا . دلم گرمه دعاهاتونه❤️❤️

اهان پس قطعش کنم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم. خداروشکر😍 آلا جان امیدوارم دو هفته دیگه با خبرای خوش بیای 🤲🌱

قربوووونت برم عزیزم❤️❤️❤️ ان شاالله حاجت روایی هممون

مبارک باشه عزیزم😍 انشالله تا چند روز دیگه مامان میشی حواست باشه فقط ب پهلو چپ بخوابی اگه حالت خوب ...

ممنونتم عزیزم. خدا تو دلیاتو حفظ کنه گلم. چسم حتما میخونم به نیت هممون

داروخانه اش اسمش چیه؟کجاست؟

عزیزم این شماره داروخانه تشیدی کنار رویان هست

وقتی میخاستم سفارش بدم برام ارسال کنه ب واتساپش پیام میدادم

برای استرادیول یه نسخه یا دستور پزشک براش بفرست چون این داروها قاچاقن با ترس و لرز میفروشن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونتم عزیزم. خدا تو دلیاتو حفظ کنه گلم. چسم حتما میخونم به نیت هممون

قربونت عزیزم😘

سلام خوووووووبين؟

من صبح خجسته رفتم مركز طبي گفت خانم شما ديروز جواب موبايلتون نداديدمنم جايگزين كردم😐

حالا من موبايل همسرو دادم اونم بهواي علي چندرروزه ميخايم نديم اصلااا قايمش كرده

گفتم اشكال نداره معطلي داره ميشنم گفت نه امروز همايش دارن ميخان يازده برن فقط دومريض ميبينن كه جفتشونم اومدن بسلامت 😶ديدم نزديك سونوگرافيمه گفتم برم حداقل كارم زودتر راه بيفته ساعت دو وقت داشتم ،ده سونو گرافي بودم گفتم مشكلي ندارم من زود اومدم گفت نه عزيزم بشين👀بعد سه نفر كه جلوتر از من اومده بودن كه هيچي ٥ نفرم بعد من اومدن فرستاد تووو گفت خيلي زود اومدي عزيزم منو همون دو فرستاد مسخره😒خوب رفته بودم خونه سنگينتر بودم

خلاصه كه گفت طبق سونو خوبه وخداروشكر هماتوم گفت نميبينم

واينكه شريان رحمي شمااا نسبت به ان تي چجوريه مدلش؟؟؟ براي من گفت خوبه ولي خودم مقايسه كردم نسبت به ان تي كاهشم داشته به دكتر بگم ببينم نظرش راجع به اسپرين چيه چون دقيقا از بعد ان تي نخوردم تا الان

سلام بچه ها من یه سوال داشتم من پارسال انتقال جنین ۳ روزه مورولا داشتم ۲ تا بودن که منفی شد حالا امسال دوباره پانکچر شدم و ۶ تا جنین تو ۲ بسته دارم به نظرتون امکان داره کیفیتشون پایین بوده ۳ تایی گذاشتن و اینکه اگه اینا هم مورولا باشن چیکار کنم راستی ۱ جنین دیگه از پارسال برام مونده کهگفتن کیفیتش بالاس

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید  
اره عزیزم. امروز. ظاهرا از لحاظ پزشکی و ... امیدی نیس ولی من امیدوارم بارها عکسش رو دیدیم هممون. توک ...

آره عزیزم قطع‌کن‌ حتی موقع پانکچر هم موسی دور به من‌گفته بود فقط دو ماه بخور من مجبورا سه ماه خوردم 

اینقدر که روحیت قویه حتما نتیجه میبینی چون خدا هم از این‌کارت خوشش میاد عزیزم 

انشالله دو‌هفته دیگه خبر خوب رو بهمون بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها در مورد فرتیل سی ام نمیدونین بعد انتقالم خوبه خورده بشه یا تا قبل انتقال بود؟ انقد از مامای ...

عزیزم من هیچ‌ کدوم رو نداشتم ولی به نظرم فقط داروهای خود انتقالت رو بخور مولتی و مکمل و تقویتی و اینا رو نخور. منم همه رو فقط تا روز انتقال خوردم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها در مورد فرتیل سی ام نمیدونین بعد انتقالم خوبه خورده بشه یا تا قبل انتقال بود؟ انقد از مامای ...

سلااااااااااااااااااام مامان فاطمه جوووووون

مباركااااا باشه ان شالله فسقلي محكم ميچسبه بدلتووو و ميشه چشم و چراغ خونتون عزيز دلم😍