2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
نگران نباش من اوایل هماتوم داشتم اون که اصلا مهم نبود جفتمم سرراهی بود تا آخر در آخر هفته ۳۵ رفتم ...

خب خداروشکر که مشکلتون حل شده الان میخوای طبیعی زایمان کنید بسلامتی عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام عزیزم دقیقا من عین خودتم ی چیزای اندازه کنجد و لک بیرون میاد من دقیق نتونستم شرح حال کنم دقیقا ...

خب خب خیلی خوبه دیگه اینا ته مونده هاشه ک داره میاد بیرون

پس ب امیدخدا دفعش کردی چون من دقیقا بعد از اینا ی بارکوچیکتر شده بود بار بعدی اصلا تو سونو نبود

فقط بعدشم استراحت و مراقبتت رو ادامه بده ها ن ک بگی خب تمومه حله

سونو رو حتما زودتر ی بار برو

یزد ک دیگه لازم نیس بری آره؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ببخشید تک تک جواب محبتتاتونو ندادم. بی ادبی حساب نکنین. کلا انگار انرژی از بدنم رفته. میدونم ...

فدات بشم این همه شوهرت خوب شده جریان چیه اخه انشاالله همون یه دونه میگیره  یه دختر ناز که همه این سالها زحمتتو جبران کنه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نگران نباش من اوایل هماتوم داشتم اون که اصلا مهم نبود جفتمم سرراهی بود تا آخر در آخر هفته ۳۵ رفتم ...

بالاخره تصمیم گرفتی سزارین بشی یا طبیعی؟ من از الان یه وقتایی درد دارم. انقباض نیست دردای پریودی ماننده، مثلا دو روز در هفته دارم، طبیعیه ؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شاءالله عزیزم.الان حدود ۷ شده. با روزی ۴تا استرادیول. شنبه دوباره میرم سونو توکل به خدا. آمپول ...

ان شاالله خوب پیش میره عزیزم تا روز انتقال بیشتر هم میشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

سلام بچها من امروز رفتم سونو خداروشکر گفت همه چی خوبه 🥺🥺این لحظه ها رو برای همتون آرزو دارم بحق امام حسین دامن همه منتظرها سبز بشه،،بابت جنسیت هم گفتش 70 درصد پسره😅😅

عه چرااا؟ برای منم فکر کنم سه با چهار بارسونو کنترل کرد با اینکه ضخامتم روز ۹ هشت بود و میگفت عالیه

نمی دونم واقعا چرا اصلا ویزیت مابینش نداره قاعدتا باید یه ویزیتی داشته باشه تا به نسبت وضعیت ضخامت رحمم داروها رو کم زیاد کنه یا یه پلن دیگه بچینه . منم دوست داشتم حداقل یکبار مثلا توی این هفته یه ویزیت میشدم .دیگه پناه برخدا میرم شنبه ببینم وضعیت چه جوریه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بالاخره تصمیم گرفتی سزارین بشی یا طبیعی؟ من از الان یه وقتایی درد دارم. انقباض نیست دردای پریودی مان ...

من درد ندارم .اصلا نمیدونم درد انقباض چطوریه.اگه درد داشتم به زایمانطبیعی دلخوش میشدم.

ولی میگم منی که مدام شیاف و امپول و استراحت 

همون برم سز بشم و خلاص شم.

الان انتخابم بین سز با بیهوشی یا بیحسی هست.

البته یبار سر زایمان قبلی درد رو تجربه کردم.

😉

سلام بچها من امروز رفتم سونو خداروشکر گفت همه چی خوبه 🥺🥺این لحظه ها رو برای همتون آرزو دارم بحق ام ...

سلام

ای جانم خداروشکر ک همه چیز خوبه

پسردارا بیان وسط😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نمی دونم واقعا چرا اصلا ویزیت مابینش نداره قاعدتا باید یه ویزیتی داشته باشه تا به نسبت وضعیت ضخامت ر ...

عزیزم ان شاالله ک همه چیز بروفق مراد پیش میره و عالی و با همین سیکل انتقال مامان خانوم میشی😍😍

تو دعاهام همیشه بیادتم💖

سلام بچها من امروز رفتم سونو خداروشکر گفت همه چی خوبه 🥺🥺این لحظه ها رو برای همتون آرزو دارم بحق ام ...

جالبه تو خانواده من همه میگن پسره و من هنوز نگفتم دختره تو خماری گذاشتمشون😅

یکی دونفرم میگن دختره ولی ته دلشون حس پسربودنش دارن

کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟😔

عزیزم من نمیدونستم درموردش

سحربانوو۶۸رو تگ کنین شاید بدونن