2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045691 بازدید | 684478 پست
عه ندیدم پس من، دست گلت درد نکنه عزیزم خدا خیرت بده 🤲🌹

فدات شم گلم میزارم هر روز نگران نباش 

سحر جان دیگه اون دعا رو دسته جمعی نمیخونیم؟ 

امشب بخونیم برای فاطمه جان که انشاالله یه دونه جنینش رشد خوبی داشته باشه و انشاالله با همون مادر بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم حالت خوبه؟ بسلامتی زایمان کردی؟ درچه حالی؟ بیا یه خبر از خودت بده 

سلام عزیزم خوبید نی نی هاتون چطورن ؟منم خوبم ۳ هفته زودتر به خاطر نارسایی جفت و پیچ خوردکی بند ناف سزارین شدم بعدش دخترم اختلال تنفسی داشت  خلاصه خیلی در گیر دکتر و این شهر و اون شهر هستم یه سوراخ ریز تو قلبش داره و دوتا سرخرگ ریوی تنگه مدام اکو میشه البته شکر خدا میگن علایم بهبودی داره توکل به خدا خودش در اوج ناامیدی  داده خودشم نگهدارشه با اولاد همه ان شالله 

از همه دوستانی  که تو این‌مدت باهام‌همدردی کردن و بهم دلداری دادن‌مممونم ببخشید که چون بیمارستا ...

انشاالله که خدابه زودی وبه بهترین حالت ممکن دلتوشادکنه عزیزم🤲❤️الهی که دیگه هیچوقت غم نبینی😔

سلام عزیزم حالت خوبه؟ دختر گلت خوبه؟ چیکارا میکنی با بچه داری؟ خواب دخترت چطوره؟ شبا قشنگ میخوابه یا ...

با همه بدحالی و استرس هام شدیدا دلتنگ بارداری میشم با اینکه الان هم خیلی قشنگه ان شالله قسمت همه منتظرا همیشه دعا گوی منتظرا هستم گرچه خیلی وقت نمی کنم بیام تاپیک بیشتر تو تاپیک مامان های درگیر ام 😁😁😁

کسی میتونه راهنماییم کنه 😔

عزیزم من وقتی ۲۶ سالم بود عددش ۳و خورده ای بود که دکترم گفت خوبه کلا میگن اگه بالای ۳ باشه خیلی خوبه...من با این ذخیره چهار بار آی یو آی و دوبار پانکچر انجام دادم و تخمک زیادی هم بدست اومد...

به نظرم ذخیره شمام خوبه اینجا خیلی از بچه ها با ذخیره تخمدان ۱ و حتی زیر یک هم باردار شدن برای شما که خوبه حتما

اتفاقا سنتم کمه از الان پیگیر بچه دارشدن باش چون به مرور هم ذخیرمون کم میشه هم کیفیت تخمک با افزایش سن خانمها میاد پایین...

شما سنت پایینه با این ذخیره حتما جواب میگیری سعی کن قبل از اقدام به بارداری غذاها و داروی تقویتی بخوری که کیفیت تخمکت بالاتر بره...

سلام .  تورو خدا راهنماییم کنید دارم از استرس میمیرم.از اول بتام رو شهرستان دادن 2160 بود.&nbs ...

سلام عزیزم بله رنج آزمایشگاه هاباهم خیلی متفاوته،واسه همین تاکیدمیکنن که دوتاآزمایش روتویک آزمایشگاه انجام بدین،تبریک میگم بهتون انشاالله که به سلامتی این دوران روسپری کنین

نمیدونم شرایطشو داشته باشم بتونم‌بمونم یا نه 😔 راهم دوره سخته برام

عزیزم من یه روز در میون بهم میگفتن بیا برای سونو ، صبح کله سحر راه میفتادم ۴ ساعت بگاز تو راه بودیم تا برسیم رویان بعداز ظهر کارم تموم میشد همون موقع برمیگشتیم خونه...

من از شمال میرفتم تهران اگه شمام راهت درحد ۴ ساعت این حدوداست میتونی همون روز برگردی...

بچه ها الان اومدیم مرکز. گفتن فقط یکیش رشد داشته اونم تازه فردا معلوم میشه که قابل انتقال هس یا ب در ...

ان شاالله یک جنین انتقال میدی و مامان میشی گلم

آیت الکرسی واست خوندم که همه چی خوب پیش میره با همون یکی دونه جنین مامان میشی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم من یه روز در میون بهم میگفتن بیا برای سونو ، صبح کله سحر راه میفتادم ۴ ساعت بگاز تو راه بودیم ...

8 ساعت راهه دوستو گلم اون وقت باید ۱۶ ساعت تو راه باشم‌ 

تهران فامیل نزدیک زیاد دارم‌که همیشه میرم راحت میمونم اما چون در مورد ای وی اف به‌کسی نگفتم نمیخوامم کسی بفهمه چون وقتی میفهمن استرس میگیرم به خاطر همین آمپول زدن برام سخته چون سر ساعت مشخصه شک میکنن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها الان اومدیم مرکز. گفتن فقط یکیش رشد داشته اونم تازه فردا معلوم میشه که قابل انتقال هس یا ب در ...

عزیزم پناه برخدا ان شاالله همون یکدونه تلاشش رو میکنه و مامان میشی عزیزم 🤲 شما روحیه ات رو قوی نگه دار و انرژی مثبت بده .احتمال داره تاثیر داروهای تحریک کننده باشه سینال اف

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@alaee عزیزم مگه پانکچرشدی؟ چندتاتخمک داشتی؟ 

اره عزیزم ۶ تا بود قبل پانکچر گفتن دوتاش ازاددشده و ۴ تا هس . بعد عمل گفتن فقط دو تا. امروزم گفتن فقط یکی رشد داشته اونم خیییلی ضعیفه. معلوم نیس تا فردا بمونه یا نه😭🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱