2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
بچه ها الان اومدیم مرکز. گفتن فقط یکیش رشد داشته اونم تازه فردا معلوم میشه که قابل انتقال هس یا ب در ...

ما هم زیاد تقویتی خورده بودیم ،به تقویتی هم‌دارم اعتقادمو از دست میدم 

نمیدونم چرا تازگیا هر کی جهاد میره فقط یکدونه جنین‌ داره انگار طلسم‌ شده است😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فدات شم گلم میزارم هر روز نگران نباش  سحر جان دیگه اون دعا رو دسته جمعی نمیخونیم؟  امشب ...

قربوووون محبتتون برم. فقط امیدی اگه دارم ب دعاهای شماست وگرنه...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر روماتولوژی توکرج میشناسید؟بالا اشتباه گفتم

من دکتر روماتولوژیم دکتر محسن اخیانی هست توی کرج 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ما هم زیاد تقویتی خورده بودیم ،به تقویتی هم‌دارم اعتقادمو از دست میدم  نمیدونم چرا تازگیا هر ک ...

منم بعد از خودم و شما دوستان دارم اعتمادم رو به مصرف تقویتی از دست میدم .من بعد از مصرف کلی ویتامین و تقویتی ۲ تا جنین شما و فاطمه جان یکی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
8 ساعت راهه دوستو گلم اون وقت باید ۱۶ ساعت تو راه باشم‌  تهران فامیل نزدیک زیاد دارم‌که همیشه ...

به بهونه دوره ای ، خریدی 😊😉 چیزی برو بیرون .بحث داروهای یخچالی میمونه 🤦‍♀️

بچه ها ببخشید تک تک جواب محبتتاتونو ندادم. بی ادبی حساب نکنین. کلا انگار انرژی از بدنم رفته. میدونم تا شب خوب میشم ولی الان روبراه نیستم.

امیدم بنده ب دعاهاتون.۰❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ما هم زیاد تقویتی خورده بودیم ،به تقویتی هم‌دارم اعتقادمو از دست میدم  نمیدونم چرا تازگیا هر ک ...

من ۹۹ ، ۵ تا داشتم ولی اونام رفتن.

منم بعد از خودم و شما دوستان دارم اعتمادم رو به مصرف تقویتی از دست میدم .من بعد از مصرف کلی ویتامین ...

واقعا اینجوریه ، من این اصلاح سبک که‌میگن‌ رو‌هم دو‌سال انجام دادم چند سال پیش خیلی ام سفت و‌سخت ، اون موقع مشکل ذخیره هم‌ نداشتم‌ هر ماه هم تخمک گذاری داشتم دکتر به شوهرمم گفته بود عمل واریکوسل لازم نیست بارداری اتفاق میافته اما نشد نمیدونم واقعا باردار شدن هم خیلی راحته هم خیلی پیچیده نمیدونم به چی بستگی داره فکر میکنم دکترا هم‌ نمیدونن وگرنه یه‌ چاره ای برای ما میکردن 

8 ساعت راهه دوستو گلم اون وقت باید ۱۶ ساعت تو راه باشم‌  تهران فامیل نزدیک زیاد دارم‌که همیشه ...

خب خیلی زیاده واقعا سخته تو یه روز رفت و آمد...

به نظرم هرجور شده تهران بمون ولی به کسی نگو اصلا راجب آی وی اف...منم خواهرم و خالم اینا تهرانن ولی تا حالا به هیچکس نگفتم و نخواهم گفت درمورد این موضوع

امپول و که من نمیدونی با چه مکافاتی میرفتم خونه مامانم یا مادرشوهرم میزدم یخچالیا رو که همون اول رو در یخچال اون پشت مشتای وسایل دیگه قایم میکردم سر ساعت ورمیداشتم میذاشتم تو لباسم می رفتم تو حموم یا اگه کسی نبود تو اتاق تزریق میکردم😟

چه روزایی بود چه قدر بخاطر این پنهان کاریا استرس کشیدم خوب شد که گذشت

انشاالله برا شمام زود بگذره و همه این روزا برات بشه خاطره عزیزم ، الهی آمین🙏😊

به بهونه دوره ای ، خریدی 😊😉 چیزی برو بیرون .بحث داروهای یخچالی میمونه 🤦‍♀️

ببینم چیکار میکنم دیگه شایدم اینقدر که فکر میکنم‌سخت نباشه آخه من عادت دارم استرس همه چیز رو اول بکشم قبل از اینکه اتفاق بیافته 

خب خیلی زیاده واقعا سخته تو یه روز رفت و آمد... به نظرم هرجور شده تهران بمون ولی به کسی نگو اصلا را ...

واقعا اگه‌ بچه‌هایی که با ای وی اف به دنیا میان بدونن با چه ماجراهایی به دنیا میان .... واللا من هنوز بارداری اتفاق نیافتاده اما‌تا همینجاشو‌ بنویسم یه کتاب ده جلدی میشه 

یعنی میشه توی حموم یا سرویس بهداشتی زد ؟ 😁اگه اینجوری باشه حله، آخه از میکروب میترسم چون آمپوله چیزی نمیشه ؟ واللا این معتادای تزریقی هم اندازه ای وی اف ها اینور اونور خودشونو‌ قائم نمیکنن برای آمپول زدن لااقل ای کاش همه موفق بشن و این همه سختی به نتیجه برسه 

واقعا اینجوریه ، من این اصلاح سبک که‌میگن‌ رو‌هم دو‌سال انجام دادم چند سال پیش خیلی ام سفت و‌سخت ، ا ...

دقیقا خیلی پیچیده است 🤦‍♀️ واقعا انگار یه عواملی هست که دکترها هم نمیدونم .رژیم هم بگیر نگیر داره رو یکسری تاثیر داره یکسری نه .به نظرم یکی از عاملهای مهم استرس و انتطار هست که ما داریم هر ماه منطر بارداری هستیم و سر این موضوع استرس داریم و فکر و خیال میکنیم

@یامنان     @گندمی۸ @diana1399 عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹 به نيت شما دعای ...

قربونت برم عزیزم مرسی انشاالله🤲🤲🤲🙏🙏🙏 😘😘😘❤❤خدا نی نی هاتو حفظ کنه برات عزیزم😘😘صحیح و سالم بدنیاشون بیاری انشاالله🤲خدا خیر بده .بهترین ها برات باشه گلم.