2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام فریناز جونم  فدای تو گلم  ممنونم  درد الان ندارم  ولی بعضی اوقات میگیره ...

براى منم مياد و ميره و دقيقا ى شبايى طولانى تر قطع و وصل ميشه😅

همين الانم قبل پيامتو بخونم درد داشتم سمت راستم ى كم براى پختن ناهار بيشتر از قبل سرپا موندم

دراز كشيدم آروم شد 

فداشون بشم دارن بزرگتر ميشن ديگه طبيعيه اينا😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

راستى قندتم خوبه و خوبه ك شيرينى نميخورى خيالت راحته

منم ناشتام خوبه هنوز دوساعته نگرفتم ببينم در چ وضعم 

و خدااااروشكر شيرينى هم ك علاقه ندارم و قندهاى طبيعي از ميوه ها ميرسه ب بدنم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستى قندتم خوبه و خوبه ك شيرينى نميخورى خيالت راحته منم ناشتام خوبه هنوز دوساعته نگرفتم ببينم در چ ...

آره من شاید بیست سال قند و شکر نخوردم 

البته سه شیره و ارده چند روز پیش دو قاشق خوردم 

ولی قبل اتتقال همیشه میخوردم دوست دارم 😍😍😍

ولی میوه میخورم 

اهل نوشابه و شیرینی و... نیستم 

همون بهتر که نمیخوری قند مصنوعی هیچ لذتی از نظر من نداره 

❌❌❌❌❌❌❌

خانمهایی که همسرتون مشکل دارن این پست رو ببینید 

این خانم ماما تو اصفهان هست من نمیدونم چقدر درسته کارش ولی تو رویان خیلی ازش تعریف میکردن چون بیست سال رویان بوده 

حتما ببینید شاید کمکی شد بهتون روش جدید درمانی و طبق هایلایت کی دیدم خیلی ها جواب گرفتن 

خودتون بررسی کنید نمیدونم چقدر صحت داره 

فقط جهت کمک دا م میزارم لینکشو

مهرنوش مطیعی هستند

https://www.instagram.com/p/COx-MpINnqf/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

اره من كلا از قبل باردارى هم علاقه م ب شيرينيجات كم بود و نميخوردم

منم ارده و شيره دوست دارم توباردارى فكر كنم ى بار خوردم اما قبلش خيلى

ان شاالله ك تااخر خوب پيش بره

عزیزم منم عکس رنگی ام مشکلی نداشت ولی هیسترو شدم. خراش هم داد برام با اینکه انتقال اولم بود. خودم خو ...

ممنونم عزیزم

حتما اینسری اصرار میکنم

اخه یادمه همکار دکتر بهش گفت خیسترو نمیخواد گفت رنگی داشت نمیخواد

ولی حالا که منفی شدم حتما میگم بهشون و اصرار میکنم

سلام به همه ی دوستایه گلم،من امروزرفتم سونو ان تی خداروشکرهمه چیز خوب بود،ازصمیم قلب این لحظه رو واسه همه دوستایه منتظرم آرزوکردم😍😍😍😍جنسیت نی نی هم گفت به احتمال ۶۰تا۷۰درصد دختره،الهی قربونش برم🥰😘

سلام به همه ی دوستایه گلم،من امروزرفتم سونو ان تی خداروشکرهمه چیز خوب بود،ازصمیم قلب این لحظه رو واس ...

سلام هزیزم 

خداروهزار مرتبه شکر 

برا منم دعا کن خیلی استرس آن تی دارم 

میشه علایمتو بگی و بتاتو میخوام ببینم نی نیم دختره یا پسره هرچی باشه شکر ولی خیلی ذوق دارم بدونم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
فدات بشم عزیزم. انشالله که برکت دعاهات و قلب پاکت توی زندگیت جاری بشه.

ممنون از لطفت ❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
احتمالا چون دوروز قشنگ حس میکنم 😍😍

ای جانم وروجکها شروع به فعالیت کردن 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...