2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
کوثر جان  بعد چند بار مرکز رو تغییر دادی؟؟ دیگه جنین نداشتی مرکز اول؟؟

عزیزم من برام مرکز اول یه جنین تشکیل شد البته من اصلن ن داروهاشونو ن کارهاشونو قبول نداشتم ولی چون اطلاعات کافی نداشتم ادامه دادم باهاشون ولی خوب خیلی اذیتم کردن 

انتقال دادن و منفی شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما اگر قبلا منفی شدین قبل از انتقال بعدی هیستروسکوپی انجام بدین ، ارزش اون جنینها خیلی زیاده از هم ...

عزیزم ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین من حتما گوش می‌کنم به حرفتون.  چون تجربه های شما بهتر از حرف پزشک ها میتونه کمک کنه.  خیلی لطف کردی عزیزدلم 

کوثر جان بعد منفی شدن درجا هیسترو کردی؟ یعنی باید فاصله باشه

ن عزیزم من پارسال که منفی شدم دوماه استراحت کردم تا آرامش رو بدست بیارم بعد این مرکز رو پیدا کردم از همین نی نی سایت پیداش کردم و پرس و جو بعد از پارسال تا امسال تحت نظر بودم البته کرونا گرفتم یکم عقب افتاد کارهامون بعدش قبل انتقال یعنی قبل از عید اسفند بود فکر کنم خراش دادم بعد دومین پریودیم دومین روزش شروع سیکل انتقال رفتم 

مرکز رو  که میرفتم تغییر دادم 😐😂راستی سلام صبح شماهم بخیر جونم  بعدهم بخاطر جنین کم هیت ...

ممنونم عزیزدلم. شما تهران هستین؟ چون اصولا تهران گذینه بیشتری برای تغییر مرکز وجود داره.  خداروشکر که نتیجه گرفتین

روز انتقال دکتر من نیومده بود و یه دکتر دیگه انتقال و انجام داد.  با این توجیح که این دوتا دکتر فرقی ندارن و دکترتون این اجازه رو دادن که فلانی براتون انتقال بده.  اون دکتر هم بدون هیچ شناخت و بررسی از من انتقال و انجام داد.  منم دفعه اول هیچ تجربه ای نداشتم قبول کردم.  البته من اون روز فقط رفتم ببینم چندتا جنین تشکیل شده که مسعول اونحا گفت سریع برو لباس عوض کن و کاری ب تعداد و کیفیت و اینا نداشته باش...  خلاصه همه چیز و هول‌هولکی انجام دادن.  و تنها دوتا جنین با کیفیت که داشتم از بین رفت...  

دوستان کسایی که آنوکسا و آسپرین مصرف میکنید تا کی باید مصرف بشه این داروها؟ تا چند هفتگی؟ کی اینارو ...

سلام عزیزم

انوکسا تا دو شب قبل زایمان زدم

اسپرین تا  هفته ۳۶ خوردم

طبق نظر دکتر خودم و پریناتولوژ چون پیش هر دو میرفتم

پریناتولوژ هم میتونه بهت دستور دارویی بده ولی چون ارجاعی هستی میگه  طبق نظر دکتر خودت

خب بهشون میگفتی دیگه اونجا نمیری ببینی چی میگه

از طرفی حواست باشه بعضی پریناتولوژها زایمان قبول نمیکنن مطمئن باش دکتری که پیشش میره زایمانت هم میپذیره که

هفته های آخر دنبال دکتر و بیمارستان نباشی

ان شاء الله به سلامتی نی نی )؟ها؟(تو بغل کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان من ٤٢سالمه مشكل بارداري دارم ٤ساله ازدواج كردم ي مدت قرصاي هورموني ميخوردم براي پريودم م ...

خدا خودش سبب خیر برسونه ، عزیزم بیفتی خط اقدام واقعا هزینه بر هست من این بیمارستانی که گفتید نرفتم ولی پرس و جو کن ببین کدوم بیمارستان با هزینه کمتر انجام میدن 

برای تخمک اهدایی حالا که هزینه ها برات سنگین هست از  خواهری دوستی که تخمک هاش خوب هست کمک بگیر نمیدونم بعضی طرح ها  برای زوج هایی که بچه ندارن رو شنیدم که بسیار هزینه کم میگیرن البته بیمارستان های خاصی ... به هر حال امیدوارم دامنت به زودی سبز بشه