2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
خب پس حال بدت به خاطرکمبودویتامین هابوده،انشاالله که بامصرف مکمل وداروبهترمیشی،خداروشکرکه زودترفهمید ...

اره جانم داشتم میمردم والا،پناه بر خدا 

اره میرم میپرسم ازشون فدات بشم تو خیلی مراقب خودت باش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرتونو درد آوردم یه سوال دیگه شما الان تو بارداری چه ویتامین و اینا میخورین میشه بگید ؟

الان زنگ زدم گفتن باز سه شنبه بیا برات دارو بنویسیم 

بچها دیر که نشده برای مکمل اینا تاثییر منفی گذاشته یعنی این کمبود ویتامین ها رو جنین ؟؟

الان زنگ زدم مطب میگم لازم نبود برام دارو بنویسید میگه مگه ننوشتم😐😐گفتم ن برای ویتامین که انقدر پا ...

واااا این دکترا هم بی توجه شدنا

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سرتونو درد آوردم یه سوال دیگه شما الان تو بارداری چه ویتامین و اینا میخورین میشه بگید ؟ الان زنگ زد ...

من هفته چهارده ک ان تی و آزمایشم و بردم شروع کرد مکمل هامو یه ویتامین dو کلسیم صبا بعد از ظهرا مولتی ویتامین شبا هم دوتا اهن چون دوتان و اسپرین الان دیر نشده برا مکملا 

الهی قربونت برم عزیزم. ممنونم از دعای قشنگت😍❤️❤️ اصرارم ب فریز فقط بخاطر نگرانی از تجربه اخرمه که ...

ببین فدات شم جنین اگر قوی باشه راحت از فریز درمیاد هیچیشم نمیشه

اگرم قوی نباشه خدای نکرده ربطی نداره فرش یا فریز ،دور از جون شما یا مثبت نمیشه یا …

یعنی در نهایت اصلا حرص نخور و از خدا بخواه که بشه. منم برات دعا میکنم

دکتر من انقدر اینهارو می گفت ولی من باور نمیکردم، آخرش بهم ثابت شد که درسته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سرتونو درد آوردم یه سوال دیگه شما الان تو بارداری چه ویتامین و اینا میخورین میشه بگید ؟ الان زنگ زد ...

تنها ویتامین که میتونی بخوری دی 1000 هست 

و بعد هفته 14 تازه مکمل ها شروع میشه 

نگران نباش 

هوم من اصلن نمیدونستم واکسن هم میزنن😑باز میرم بهداشت میپرسم 

بله واکسن میزنن، حالا تو ایران فقط کراز میزنن

ولی تازگی فهمیدم تو امریکا سه گانه میزنن تو بارداری، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه

ربطی نداره چند سال از واکسن قبلی گذشته باشه، تو هر بارداری میزنن چون آنتی بادی که بدن مادر تولید میکنه به جنین هم منتقل میشه و باعث میشه تا وقتیکه خودش واکسن بزنه ایمنی داشته باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستای گلم دعای مقاتل بن سلیمان یادتون نره ۱۰ مرتبه من به نیت تمام بچه های تاپیک میخونم که ان شا ...

عزیزم من ساعت هشت خوندم به نیت همه دوستان انشالله همه حاجت روا بشین و هیچ کس ارزوی مادر شدن به دلش نمونه

سلام بچه ها کیا پچ استفاده کردن؟تهران کجا ها داره؟آزادمیشه تهیه کرد؟از کجا بگیرم؟قیمت؟دستور مصرف؟

عزیزم نمی‌دونم بدون نسخه بدن یا نه ولی کلا بیمه ندارن. من از داروخانه رحمانیان خیابون گاندی گرفتم، دونه ای ۹۳ اینا فکر کنم. دستور مصرفش هم از روز سوم یا پنجم سیکل یک روز در میون به مدت ۲۴ ساعت به بازو باید بزنی. ولی تا هفته شش باید ادامه بدی بعدش کم کم قطع کنی‌. حدودا ۲۰ تا نیاز هست.

دکترت گفت بگیری؟ 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای گلم دعای مقاتل بن سلیمان یادتون نره ۱۰ مرتبه من به نیت تمام بچه های تاپیک میخونم که ان شا ...

سلام سحر جان من خوندم ان شاالله که همه حاجت روا شن 

دکتر به من ازهفته نه ویتامین دی وکلسیم ومنیزیم ومولتی ویتامین ویک کپسول که هم آهن داره وهم فولیک اسیدداده،البته من مولتی ویتامین روبه خاطر بوش اصلانتونستم بخورم ،نه دیرنمیشه معمولا ازهفته چهارده مکمل میدن اما روش دکتراهم باهم فرق میکنه

سلام بچه ها کیا پچ استفاده کردن؟تهران کجا ها داره؟آزادمیشه تهیه کرد؟از کجا بگیرم؟قیمت؟دستور مصرف؟

من استفاده کرده هر یک دونه پچ صدتومن گرفتم فقط هم داروخانه فتح خیابون توانیر داشت ازاد هست