2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
بچه ها سلام صبح همگی بخیر  دوستایی که تجربه منفی شدن میکرو داشتین بعدش چه آزمایش ها و چکاپ های ...

مرکز رو  که میرفتم تغییر دادم 😐😂راستی سلام صبح شماهم بخیر جونم 

بعدهم بخاطر جنین کم هیتروسکوپی شدم خراش دادم تا درصد موفقیت رو بالا ببره البته اینو خودم پیشنهاد دادم دکتر هم موافقت کرد 

بچه ها سلام صبح همگی بخیر  دوستایی که تجربه منفی شدن میکرو داشتین بعدش چه آزمایش ها و چکاپ های ...

سلام دوستم.بعد دوبارمنفی شدن دکترا پیشنهاد هیستری میدن وخراش.

منم دکترم چند روز پیش گفت ولی چون شرایط عمل نداشتم گفتم نمیخاد توکل به خدا سیکل جدیدم شروع کردم.

ان شاءالله به لطف خدا و دعای شما دوستای عزیزم مثبت بشم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسایی که آنوکسا و آسپرین مصرف میکنید تا کی باید مصرف بشه این داروها؟ تا چند هفتگی؟ کی اینارو تعیین میکنه؟من دکتر پریناتالوژی میرم میگه دکتر خودت باید تعیین کنه دکتر خودمم گفت دیگه پیش من نیا برو پیش پریناتالوژی ،حالا موندم کی باید بگه من تا کی مصرف کنم اینارو😐😐😐

مرکز رو  که میرفتم تغییر دادم 😐😂راستی سلام صبح شماهم بخیر جونم  بعدهم بخاطر جنین کم هیت ...

یعنی من هم به دکترم  پیشنهاد بدم؟؟به من گفتن چون عکس رنگیت مشکل نداشت نمیخواد🤔🤔

@ملینا2008    

سلام .امروز به نیت شما سوره حدید خوندم.امیدوارم اگر باردارین به سلامتی این دوران رو طی کنین اگر هم در انتطار فرزندهستین ان شاالله به زودی به خواسته قلبیتون برسین🤲🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
براي منم همون ١٨ هفتس اگه غربالگريتو رويان ميري همونجا وقت بگير

سلام معجزه جان .ببخشید شما توی این هفته بیمارستان بهمن میرین؟میخواستم اگه زحمتی نیست یه سوالی ازشون بپرسین .هرچقدر زنگ میزنم جواب نمیدن؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

حتما اگر قبلا منفی شدین قبل از انتقال بعدی هیستروسکوپی انجام بدین ، ارزش اون جنینها خیلی زیاده از همه جهت باید بررسی کنید بعد انتقال بدین

با هیستروسکوپی میتونن داخل رحم رو ببینن و اگر خدا نکرده سپتوم، میوم، یا چسبندگی وجود داشته باشه درمانش کنن

آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو هم انجام بدین

برای انتقال عجله نکنید، اول از همه نظر مطمئن بشید بعد

البته اینجا بیشتر وقتها به حرف ما که کلی تجربه داریم گوش نمیدن و با همه اینها که میگیم و وقت میذاریم مینویسیم آخر هم کار خودشونو میکنن 😄 برای همین من خیلی وقتها دیگه جواب نمیدم …

موفق باشی عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
حتما اگر قبلا منفی شدین قبل از انتقال بعدی هیستروسکوپی انجام بدین ، ارزش اون جنینها خیلی زیاده از هم ...

ازمایش ایمنی انعقادی چیه عزیزم؟

من اوونسری گفتم جنین رو بلاست و هچینگ کنن تا شانسم بره بالا😔

ولی هیسترو گفتن لازم نیست چون عکس رنگی گرفتی

ولی اینسری خودم حتما میرم بهشون میگم ببینم چی میگن

یعنی من هم به دکترم  پیشنهاد بدم؟؟به من گفتن چون عکس رنگیت مشکل نداشت نمیخواد🤔🤔

گفتنش که بد نیست من هم چون یه بار ای وی اف ناموفق و هم دیگه جنین نداشتم بهشون گفتم البته دکتر گفت دوباره تخمک کشی کن بعد خراش بده چون خراش برای دوبار انتقال موثر خواهد بود ولی من دیگه تحمل نداشتم چند ماه باز صبر کنم شوهرم هم گفت نه خراش بدیم همین سه تا جنین رو انتقال بدن پناه بر خدا که خدا بهم نظر کرد و مثبت شدم 

تو یه نظر بده به دکتر ،دکتر خودش بر اساس بدنت باز تصمیم میگیره 

حتما اگر قبلا منفی شدین قبل از انتقال بعدی هیستروسکوپی انجام بدین ، ارزش اون جنینها خیلی زیاده از هم ...

سلام مامان سوفی.من رفتم دکتر  روزششم ضخامتم ۵ ویک دهم شده. استرادیول خارجی ۲ gروزی ۳تا میخورم.دوباره سه شنبه برم سونو بشم.قرار۴تایی بخورم از سه شنبه  

راستی دکترم هیسترو گفتم ولی چون شرایط جراحی حتی  کوچیک ندارم دیگه گفتیم توکل به خدا وسیکل  شروع کرد.

قرار شد دو روز قبل انتقالم برام پی ار پی انجام بده.

سه شنبه برم ای وی ای جی هم برام مینویسه.

دعا کن ضخامتم خوب بالا بره واین سیکلم ان شاءالله  نتیجه دلخواهم داشته باشه.منتظر دوقلوهامون هستیم.

ممنون بابت راهنماییهات.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد