2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
بعد يچيزي توخونه خودموووو شيستم كه اونجا فقط اب بگيريم شلنگش افتاده بود رو زمين منم بدم اومد همونجور ...

میگن قبلش باید خوب خودتو بشوری خشک کنی .. در کل این آزمایش عفونت نشون نمیده کشت ادرار ندادی ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دوستانی که شیاف میزارید میشه به سوالم جواب بدید  من الان دو یه روزی که میخوام شیاف واژینال بزا ...

منم دوسه باری اینجوری شدم میگن از هورموناست متورم میشه اون ناحیه 

ولی بعدش خوب شد خودش 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلان دخترا شبتون خوش   

سوال؟شما ها قبل انتقال آنتی بیوتیک مصرف کردید؟

سوال؟برلی انتقال ضخامت باید چندباشه؟

من دفعه قبل روزانتقال ۹ بود.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
يعني بدون اون برم نميتونه تصميم بگيره؟؟

کشت ادرار ۲۴ ساعته اماده میشه به دکترت نمیتونی پیام بدی بگی نظرش چیه صبرکنی تا جواب کشت یا زودتر بری؟ با این ازمایش نمیشه تصمیم گرفت چون وایت نرمال داری خون در ادرار هم نداری احتمال عفونت محیطی هست

سلان دخترا شبتون خوش     سوال؟شما ها قبل انتقال آنتی بیوتیک مصرف کردید؟ سوال؟برلی انتقا ...

زینب جان ضخامت ۹ خیلی خوبه از هفت تا دوازده نرمال و خوبه

من قبل انتقال ازیترو خوردم تا سه روز بعد انتقال هم میخوردم

دوستانی که شیاف میزارید میشه به سوالم جواب بدید  من الان دو یه روزی که میخوام شیاف واژینال بزا ...

نسرين جان منم ي شبايى ب سختى ميذارم

تازه مال من گچى هم هست🤦🏻‍♀️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

والا منم بعضی روزا اینطوری میشم بزور میره انگار ورم میکنه بسته میشه دوباره فرداش خوب میشه

سلام عزیزم. یک راه هست که با دکتر سوم مشورت کنی. نمیدونم آزمایشات انعقادی رو دادی یانه ولی به نظر من ...

آزمایش انعقادی ندادم باید برم پیش دکتر واسم بنویسه چون میبینم همه دارن استفاده میکنن

عزيزم اگر شرايط دارى بزن شبكه خبر خبر ويژه امشب در همين مورده من شرايط ديدنشو ندارم

منم نتونستم ببینم ولی اخبار رو دیدم که گفت ناباروری تمام شرایطش تحت تمام بیمه های پایه قرار گرفته و گفتو گوی ویژه خبریشم با مدیر بخش ابن سینا بود انشالله که خیره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نسرين جان منم ي شبايى ب سختى ميذارم تازه مال من گچى هم هست🤦🏻‍♀️

من رکتال گذاشتم فریناز جان 

مشکلی، پیش نمیاد 

واقعا اذیت میشدم 

امشب رکتال گذاشتم ببینم تا فردا خوب میشم 

متورم نشده ولی انگار خشک

@alaae    

عزیز دلممم، خانم صبور و مهربون ⁦❤️⁩🌹

به نیابت شما و هدیه به روح مطهر باب الحوائج، امام موسی کاظم (ع) دعای یستشیر خوندم، ان شاالله حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و فردا بهترین و خیرترین ها برات رقم بخوره و دامنت به اولاد سالم و صالح سبز بشه و سال دیگه همین موقع یه دوقلوی نااااز سالم و صالح تو بغلت باشند  😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم ببخشید که اینجور میگم ولی فکر کنم ضایعات شیاف های قبلی اون ورودی جمع میشه!

یا خودتون میبینید که خارج میشن؟