2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
زینب جان ضخامت ۹ خیلی خوبه از هفت تا دوازده نرمال و خوبه من قبل انتقال ازیترو خوردم تا سه روز بعد ا ...

روز سوم ضخامت  ۳بود.روزی ۲تا استرادیول میخورم .قرارفردا برم سونو بشم.ان شاءالله خیرباشه ایندفعه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امرو من يبرمه از دكتر داشتم تيروييد و عفونت ادرارم اضافه كردم بردم ازمايشماه چون از٨ هفته ندا ...

نه عزیزم.عفونت زیاد نیست..جلوش نوشته اندک...من همیشه جلو باکتری برام مینویسهfew.اینم یعنی اندک..دکترا اصلا بهم دارو هم نمیدن..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
نه عزیزم.عفونت زیاد نیست..جلوش نوشته اندک...من همیشه جلو باکتری برام مینویسهfew.اینم یعنی اندک..دکتر ...

سلام عزیزم من درخواست دوستی بهتون دادم میشه قبول کنید ممنونم‌

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میگن قبلش باید خوب خودتو بشوری خشک کنی .. در کل این آزمایش عفونت نشون نمیده کشت ادرار ندادی ؟ 

چرا دادم ولي امروز دادم  هنو اماده نيست

الان بچه هادميگن٢٤ ساعتس

توخونه خودموووو با ژل شستم و رفتم كه اونجا فقط اب بكشم نشد

حالا مامانم الان اومدن فهميدم٤ شنبه رفته انژيووو كرده بما نگفت يعني مخم داره ميتركه

فردا ميرم ببينم چي ميگه بخدا مسبله پول ويزيت نيست الان ٤ شنبه بعد انومالي و اكو بخام برم باز ببينه بايددچندساعت بشينم 😔

چرا دادم ولي امروز دادم  هنو اماده نيست الان بچه هادميگن٢٤ ساعتس توخونه خودموووو با ژل شستم و ...

بنظرم با جواب کست باهم ببر چون اینو تنها نمیپذیرن میگن کشت بیار 

ایشالا که مادرتونم صحیح و سلامت باشه 🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
کشت ادرار ۲۴ ساعته اماده میشه به دکترت نمیتونی پیام بدی بگی نظرش چیه صبرکنی تا جواب کشت یا زودتر بری ...

اگه٢٤ ساعتس فردا بايد اماده بشه؟؟؟دكترم نه خيلي بددجواب ميده من انقد خجالت ميكشم موقع زنگ زدن بهشون

راستي شياف٥ صب ميزارم دكتر حدودا ١١ بهه بعد مياااد نذارم؟ كه ميخاد ترشحاتم ببينه يا نه خوبه فاصلش؟

بنظرم با جواب کست باهم ببر چون اینو تنها نمیپذیرن میگن کشت بیار  ایشالا که مادرتونم صحیح و سلا ...

قربونت بررررم ان شالله همه مادراااا پس فردا اول زنگ ميزنم ازمايشگاه بعد ميرم ممنونم از اطلاعاتتون هم شمااا هم سحر هم باران هم گلشيد لطف كردين

من خودمم همینطور بود آزمایشم دکترم گفت نرماله جواب کشتم البته منفی بود

الان گفتي يادمه سر پسرمم گفت مهم نيست كشت منفيه

البته اونموقع سوزش و خارش نداشتم الان دارم احتمالااا واژينال باشه البته اگه كشت منفي بااااشه

نه عزیزم.عفونت زیاد نیست..جلوش نوشته اندک...من همیشه جلو باکتری برام مینویسهfew.اینم یعنی اندک..دکتر ...

خوووووب خداروشكر ممنونم عزيزم ان شالله كشتمم منفي بااشه 

خدا گل دخترتو برات نگه داره واقعااااا ترسيدم من سر پسرمم از عفونت خيلي ميترسيدم الانم كه مهرواره اينجوري شد استرسم بيشترررر شد

ان شالله خدا بدلش صبر بده دوركعت نماززهديه به حضرت زينب كردم ان شالله دل زينب و مهرواره و نجمه اروم بشه😔