2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان میگن اخبار گفته افراد نابارور برا بیمه ی جا ثبت نام کنن کسی خبر داره؟

عزيزم اگر شرايط دارى بزن شبكه خبر خبر ويژه امشب در همين مورده

من شرايط ديدنشو ندارم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها امرو من يبرمه از دكتر داشتم تيروييد و عفونت ادرارم اضافه كردم بردم ازمايشماه چون از٨ هفته ندا ...

با این معلوم نمیشه باید کشت ادرار میدادین چون وایت نرمال داری احتما الودگی محیطی هست با کشت ادرار مشخص میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوزش و خارش هم داری، بهتره فردا بری. چون باکتری خیلی سریع رشد میکنه

بمامانم گفتم بيان البته نميدونم فردا دكتر اصلا هست يانه چون تو اي وي اف مياد روزش چهارشنبس ولي بخاطر مريضاش يسري شنبه هم ديدم هست

بچه ها یه سوال ذهنمو مشغول کرده،من وقتی ۵سالم بوده عمل آپاندیس کردم اون زمان دکترا نفهمیدن ک اپاندیس ...

نگران نباش، شاید توی ماهای بالا که جنین بزرگ میشه و پوست شکم بیشتر کشیده میشه، خودت اذیت بشی.

من وقتی به دنیا امدم، خونم رو به خاطر زردی بالا عوض کردند، از ناحیه ناف عوض کردند که یه خط عمیق به راسته ناف بالا و پایین شده به خاطر بخیه های ناجوری که زدند، اصلا ناف ندارم فقط یه ناحیه فرو رفته با بخیه های زشت که انگار نافم به معده ام چسبیده. توی بارداری اول خیلی درد میکرد انگار فشار می آمد ولی دکترم گفت مشکلی پیش نمیاد.

عزيزم اگر شرايط دارى بزن شبكه خبر خبر ويژه امشب در همين مورده من شرايط ديدنشو ندارم

بچه ها هر کی نگا کنه فردا به ما هم ‌بگه‌ منم شرایط دیدنشو‌ ندارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دوستانی که شیاف میزارید میشه به سوالم جواب بدید 

من الان دو یه روزی که میخوام شیاف واژینال بزارم انگار واژنم بستس یا انگار خشکه 

با اینکه قبلش میرم سرویس و خودمو میشورم که کمی خیس باشه راحت بره ولی دو سه روزه انگار تنگ شده 

کسی اینجوری شده 

عادیه؟؟