2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
الهی عزیزم منم میگرن دارم میفهمم چی می کشی. تو بارداری هم ک سختتر. امکانش نیس با دکتر خودتم مطرح کنی ...

دکتر زنان که بابت مشکلات دیگه هیچ نظری نمیدن میگن حتما باید تحت نظر متخصص مربوطه باشی. متخصص مربوطه هم بخاطر بارداری یکم دست و بالش بسته ست 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی😍😍😍😍😍 مبارکه ب سلامتی بپیچی دور نی نی

😍😍😍😘😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
همسر منم😂 البته خودمم بدم نمیاد کمکش کنم🤪🤪🤪

كمك خوبه ولى اونجا ادامه نميشه بدى تو كف ميمونى بده😅😅😅

@چيكا بيا جات خاليه تو تاپيك

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@رزیتا22    

@نجمه1987

@آسمانیترینم  

عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹

به نيت شما دعای عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها سلام منم تحت نظر دکتر هستم برای انتقال جنین فعلا این ماه باید دارو مصرف کنم احتمالا ماه بعد ...

سلام عزيزم خوش اومدى

ان شاالله بهترين ها پيش روتون باشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚

اره اينجا عاليه براى رفع مشكلاتمون

شما از عجایب کارایی و استفاده از تخت  حتی برای مواقع بدون نزدیکی غافلید😀🙊🥶😵‍💫 البته نه ...

من عاشق آدم هاى كار بلدم😍😍🤣🤣🤣🤣

دوستان دکترم بالا خره پیامم رو جواب داد دقیقا همون کارهایی که انجام داده بودم رو گفت انجام بدم یعنی ...

سلام عزیزم. یک راه هست که با دکتر سوم مشورت کنی. نمیدونم آزمایشات انعقادی رو دادی یانه ولی به نظر من که استفاده کنی بهتره مخصوصا اگر دوقلو داری. حداقل تا سونو ان تی که میزان خون‌رسانی به رحمت مشخص بشه. من خودم هم مشکل انعقادی ندارم اما دکترم تا ان تی تجویز کرده واسم. بهر حال بازم میگم ما اینجا پزشک نیستیم.

آرزو به دل موندم بدونه دارو پری تشریف بیاره  از بعد انتقال پریود نشدم نمیخوامم قرص ال دی بخورم ...

سلام عزيزم

ميگم اونشب پست مربوط ب لينك اون قضيه ذخيره بند ناف ك گذاشتم رو ديدى؟

حس كردم رفتى اما ديگه صبح چك نكردم ببينم خوندى يا نه