2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام عزیرم خوبی.یه سوال.     تو سیکل انتقال یعنی تا قبل انتقال نباید رابطه داشته باشیم ؟؟ ...

سلام عزيزم

فدات

براى من چهارشب قبل انتقال نزديكى اجبارى گذاشتن😅

بعدش نگفتن ديگه نباشه تا انتقال اما خودمونم انجام نداديم

الان بمدتسه ماه و نيم است🤪🤪🤪

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@favali    

سلام عزیزم .به نیت شما امروز سوره حدید خوندم .امیدوارم خیلی زود به خواسته قلبیتون برسین و مامان بشین 🤲😍🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام فریناز جان  دیشب تا ساعت سه و نیم بیدار بودم سرمو میزاشتم رو بالش حالم بد میشدد دیگه از ...

الهى…

واقعا چيزى نمتونم بگم جز دعا كنم ك زودتر روبراه بشى💚🙏

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام سحر بانو جان خوبی عزيزم  روز چند انتقالی سحر جان  بابت پیامتون هم خیلی از پزشکا مخا ...

من روز شش انتقالم اگه نگران عفونت هستن با کاندوم مشکل نداره من دکتر زارعیان شب قبل انتقال گفت رابطه داشته باش صبح بیا

سلام گلم نباشه بهتره که خدایی نکرده عفونت نگیری  من دکترم گفت تا جایی که امکان داره و همسرت هم ...

بنده خدا چ سخت🥺 اينجورى ك ميگى تابعد از زايمان ميشه يكسال و نيم🫥🫥

من روز شش انتقالم اگه نگران عفونت هستن با کاندوم مشکل نداره من دکتر زارعیان شب قبل انتقال گفت رابطه ...

منم ٨خرداد ك انتقال داشتم گفتن ٢و٤خرداد حتما نزديكى داشته باش

الهی شکر،ان شاءالله به سلامتی دنیا بیاد عزیزم

ممنون عزیزم انشاءالله

انشاءالله قسمت خودت و تمام منتظرا 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
مبارکا باشه انشالله . خدارو هزار بار شکر عزیزم . 

ممنون عزیزم انشاءالله قسمت خودت بزودی 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام فریناز جان  دیشب تا ساعت سه و نیم بیدار بودم سرمو میزاشتم رو بالش حالم بد میشدد دیگه از ...

ااا هنوزم حالت تهوع دارین ..ان شاالله که دیگه اخرای حالت تهوع باشه و از بقیه بارداری لذت ببرین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اتفاقا اگه توی سیکل انتقال قبل انتقال جنین خانم چندبار ارگاسم داشته باشه باعث میشه خونرسانی به رحم ب ...

عزیزم معمولا میگن تا دو سه شب قبل انتقال نباشه دکتر من همینو گفت بعدم من میخواستم تخمک کشی کنم فقط شش تخمک داشتم چون وضع همسرم بعد بود دکتر گفت بیشتر از این دارو نخور ازش پرسیدم گفت تو که شش تخمک بیشتر نداری میتونی رابطه داشته باشی و من داشتم دیگه تا ی هفته قبل انتقال تعطیل کردم ولی صبح قبل انتقال از مقاومت در اومد 😂بازم داشتم رفتم انتقال اینقد میترسیدم میگفتم نکنه دکتر بفهمه دعوا کنه 😁

عاره سبك جديدشونه سرم و امبول چسب جنينم جديده قبلا نبود خيلي تازه هاچ سي جي دوبار بعد انتقال روزانت ...

من از پارسال که سیکل انتقال هستم سرم و آمپول و .. میزدن .چه جالب زمان گل پسر شما این چیزا رو نمیزدن .👌👌 حال جسمیتون چطوره؟ دیگه ضعف و خستگی ندارین؟

بچه ها من دارم میرم آزمایش برام دعا کنید

عزيزم برات اية الكرسى ميخونم ان شاالله دست پربياى❤️❤️❤️

بچه ها من دارم میرم آزمایش برام دعا کنید

انشاءالله که مثبتی عزیزم باخبرای خوب خوب بیای