2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزم  خب به همین دلیل اون روز به دوستمون گفتم که سیکلش شانگهای نیست چون جوری پیش میرن که ...

اهان متوجه شدم.دست گلت درد نکنه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداازدهنت بشنوه عزیزم،خیلی قشنگ تعریف کردی اشکم دراومدوچشام قلبی شد😍😍😍انشاالله که قسمت همه ی دوست ...

الهی آمین عزیزم🤲🏻

اتفاقا اون لحظه منم بیشتر از همیشه برا دوستامون دعا کردم

با تمام وجودم اشک ریختمو دعاکردم

مطمئنم قسمت همه شون میشه، فقط خدا کنه خیلی زود بشه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم هستش ولی توهمه ی مراکز نیست ی سری ازمراکز خاص مثلا من رفتم رویان بهم گفتن مافقط جنین داریم ...

شما سنتون خیلی پایینه خیلی فرصت دارید

عجله نکن

ما هم چون توی شرایط شما بودیم دوست دارم درست ترین انتخاب رو بکنی 

ای کاش ب همسرت فرصت بدی انشالله ک با اسپرم خودش بابا میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم،بستری هم نیاز هست یا نه سرپایی هست؟

سرپایی هست بعد انجام آی یو آی رو همون تخت دراز میکشی معمولا نیم ساعت اجازه میدن رو تخت باشی حالا میتونی یه پولی هم بدی به خدمه که بیشتر بذارن رو تخت استراحت کنی البته اگر محدودیت نداشته باشن 

بعد هم رفتی خونه پله پایین بالا نکن چند روز استراحت داشته باش 

توصیه میکنم روز آی یو آی قبل رفتن به مرکز یه ق نشاسته تو آب حل کن بخور از فردای آی یو آی هم تا سه چهار روز ادامه بده روند لانه گزینی تسریع میبخشه نفع نداشته باشه ضرر هم نداره 

انشاءالله به زودی دامنت به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز بشه 

مهرواره وكوثر و سنگ صبور و پشمالو اينا باشما بودن يا اونا ان تي رو رفتن

معجزه جان من نه هفتم و سه روز 

هنوز نرفتم ان تی 

کاش منم بگذره این دو هفته زود برم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..