2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
کسایی که آی یو آی کردید توروخدا بگیددرد داره یانه من آستانه تحمل دردم خیلی پایین واسه ی معاینه ساده ...

دردش در حد معاینه اس اسپکولوم رو میذارن رحم و شستشو میدن اسپرم و تزریق میکنن نیم ساعت دراز میکشی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه از الان یک هفته قبل از سونو قطع کردم .

اها باز اين منطقي ولي ديدم بعضي دكترا باهمون مصرف قطع ميكنن اونا ازكجا تشخيص ميدن خدا ميدونه من الان يماه اسپرين نميخورم رفتم انومالي خوب بود بدكترم بگم پس كلا حذفش كنه ديگه همون انوكسارو بزنم

من يسوال دهنمو مشغول كرده خوب وقتي تا قبل ان تي با اسپرين و انوكسا مصرف ميكنيم وقتي ميريم سونو داپلر ...

احسنت من دکترم همینو گفت 

گفت شریان رحمی بعد هفته 18،20برام مهمه چون جنین تازه داره وزن میگیره و رشد و... 

که مهمه خوب رشد کنه و خونرسانی خوب باشه به همین دلیل میگفت تو آن تی مهم نیست بررسی این مورد 

و برای دوقلویی در هر صورت آسپرین میده و حتی شیاف برای تمام مادران باردار تا هفته 36

احسنت من دکترم همینو گفت  گفت شریان رحمی بعد هفته 18،20برام مهمه چون جنین تازه داره وزن میگیره ...

منم اگه دكترم حتي قطعم بكنه يدونه شياف رو ميذااااارم

ولي فعلا كه دوتا شياف دوتا دوفاستون دارم براي هماتوم

راستي نسرين اگه تو انومالي هماتوم بازم باشه فاجعس؟؟

به منم این دفعه استرومارین داد دوسری قبلی استرادیول داشتم فقط 

عاره سبك جديدشونه سرم و امبول چسب جنينم جديده قبلا نبود خيلي

تازه هاچ سي جي دوبار بعد انتقال روزانتقال چهار روز بعدشم اونسري نداشتم بين مريضااا اونموقع خيلي مرسوم نبود😂

واى عزيزم عاليه هااا من خودم سردردى ك نياز باشه نداشتم تاحالا شكرخدا اما شوهرم انجام ميده عاليه

شکر خداااا. ❤️❤️ من خیییلی بد سردرد میگیرم طوری ک اگه نوافن خورم بعدش شدیدا ب تهوع میندازه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزيزم خيلي متاسفم  بازم جنين داري؟؟؟ ان شالله بياي بگي بلطف خدا طبيعي باردارشدي

عزیزم اشتباه نوشتم،۱۵ام انتقال دادم الان روز ۱۲میشم،بی بی منفی بود،شنبه آزمایش دارم!یعنی دیگه همه چی تمام!

عزيزم خيلي متاسفم  بازم جنين داري؟؟؟ ان شالله بياي بگي بلطف خدا طبيعي باردارشدي

عزیزم مورفو،حرکت و ...همه صفره!بعد چند سال اگر میخواست طبیعی میشد!دکتر میگه میکرو هم معلوم نیست نتیجه بده یا نه،دیگه فقط معجزه بشه