2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
قربونت عزیزم  ب من میگفت ناف بهتر جذب میشه  حالا یه بارم اونجا بزن ببین کدوم راحتتری خودت ...

اره عزیزم این دفعه همه رو دور ناف زدم. اخریشم امشب ساعت ۱۰ باید بزنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزيزم سوزش و درد شدید داشتم 

❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله که هر چی خیره برات اتفاق بیوفته 

مرسی دستت درد نکنه خیلی کمک کردی خدا خیرت بده بچه هاتو برات نگه داره عزیز دلم دعا کن برام ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام سحر جانم بلا دور باشه عزيزم  کمی پودر دارچین با آب ولرم مخلوط کن بمال رو پیشونی ببند و بخ ...

چ جالب. میشه مقدارشو بگی ک چقد دارچین و چقدر اب؟ خمیر میشه یا کمتر می زنین؟

آره منم به بازومیزدم واقعادردش زیادبودوتاچنددقیقه بعدش دورش قرمزبودو ورم داشت

خیلی لطف کردی گلم❤️نمیدونم چرا اول ک سرچ کردم هیچی در این مورد پیدا نکردم برا همین گفتم اینجا بپرسم بعد ک اینجا دوستان گفتن خیالم راحت شد. 

😅 وقتی نزدیکی لازم نیست  دیگه تخت براچی؟ خودشون استادن

شما از عجایب کارایی و استفاده از تخت 

حتی برای مواقع بدون نزدیکی

غافلید😀🙊🥶😵‍💫

البته نه فقط برای دادن نمونه

برای همه وقت

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها اين پتوى بچگى هامه،نوزاد بودم برام كادو اوردن مامانم نگهش داشته نو هست😍😍 ى قنداق فرنگى هم ...

آخی😍😍😍😍😍 مبارکه ب سلامتی بپیچی دور نی نی

آره عزیزم دوتا کنی بهتره 

ممنون عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
انشاالله که اونم خوبه عزیزم،اگه لایق باشم دعاگوتون هستم،شماهم واسه من دعاکنین یکشنبه بایدبرم ان تی ی ...

انشالله میری سونو میشه قشنگترین و خاطره انگیزترین روز زندگیت

اینقدر حسش قشنگه نی نیتو میبینی که حرکت میکنه حتی دهنشم باز و بسته میکنه همونجا عاشقش میشی😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها سلام منم تحت نظر دکتر هستم برای انتقال جنین

فعلا این ماه باید دارو مصرف کنم احتمالا ماه بعد انتقال میدم

خوشحالم که اینجارو پیدا کردم و میتونم سوالامو بپرسم😍

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
شوهرمن كلا هيچوقت حاضر نبود بيرون نمونه بده هرچندبارى هم ك نمونه داد اورديم خونه انجام داد نيم ساعت ...

همسر منم😂 البته خودمم بدم نمیاد کمکش کنم🤪🤪🤪

بچه ها سلام منم تحت نظر دکتر هستم برای انتقال جنین فعلا این ماه باید دارو مصرف کنم احتمالا ماه بعد ...

خوش اومدی عزیزم. ان شاالله همه چی عالی پیش بره برات

قربونت برم😀 خداروشکررررر عزیزم ،،مبارکت باشه انشاالله از این به بعد هم به خوبی طی کنی ، به سلامتی ...

قربونت برم مرسى

ان شاالله تو هم اين مدت باقيمونده رو بسلامت بگذرونى و جگرگوشه ت سلامت بياد بغلت

دختر خيلى خوبه ولى پسرم ى پشتيبانه براى ادم

خدا همشونو در پناه خودش حفظ كنه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم مشکلم همینه

لابد لازم نيس ك نگفتن

من تازمانى ك دفع نشده بود هماتوم ك مطمئن بودم

واسه بعدش پرسيدم الان مهتاب گفتن لازم نبوده ك نگفتن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم