2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
آزمایش اسپرم و ک حتما باید مراکز ناباروری انجام بدینبقیه ازمایشای روتین پ هورمونی رو میگم خوده مرکز ...

مگه برا ای یو ای و پانکچر هم باید بری تو اون اتاق؟ بقیه آزمایش ها رو متون تو شهر خودمون بدم بعد ببخشید جواب آزمایش اسپرم رو همون روز میدن؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه بهم گفت آزمایش اسپرم باید اونجا انجام بشه من شوهرم مشکل داره خودم فعلا هیچ مشکلی نداشتم، ببخشید ...

کلا هر چی مدارک و آزمایش داری ببر اونا ک داری و قدیمی نباشه برات نمینویسن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوست خوبم  انوکسا چرا بهتون داده بودن؟ وقتی از اول سیکل انوکسا میدن که مشکل انعقادی داشته ...

انوکسا یا هپارین رو واسه همه مریضاشون تجویز میکنن من آسپرین نداشتم کلا فقط انوکسا بود ولی نمیدونم چرا گفت نمیخواد استفاده کنی باید با ی دکتر دیگه ویزیت شم

دیگه میذارن تو اتاقانزدیکی هم باشه ترشحات زن قاطی میشه جواب درست نیس دکتره من دکتر شه بخش بود ازش خب ...

اسم دکترتون کی بود؟ من که هیچی نمیدونم فقط ی نوبت گرفتم😐

مگه برا ای یو ای و پانکچر هم باید بری تو اون اتاق؟ بقیه آزمایش ها رو متون تو شهر خودمون بدم بعد ببخش ...

طبقه اش فرق میکنه  ولی اکثرا با خانمشون میرن ولی برا ازمایش نه مردا تنها میرن  مثلا برا شوهرتون میگن یکی دو ساعت زودتر بیاین تا نمونه  بده یکی دو ساعت بعد جوابش میاد میرید پیش دکتر 

سلام عزيزممم خيرمقدم خانوم😅😅 ارهههه گرفتم خداروشكر سالم هست و دخملى😍

قربونت برم😀

خداروشکررررر عزیزم ،،مبارکت باشه انشاالله از این به بعد هم به خوبی طی کنی ، به سلامتی و خوشی زایمان کنی و دختر کاکل زریتو بغل کنی😍

دخترا سرشار از خیر و برکتن ❤❤😍😍💖💖

کلا هر چی مدارک و آزمایش داری ببر اونا ک داری و قدیمی نباشه برات نمینویسن 

باشه حتما میبرم ممنون عزیزم

اسم دکترتون کی بود؟ من که هیچی نمیدونم فقط ی نوبت گرفتم😐

معمولا خودشون برا یه دکتر نوبت میزنن میتونی عوض کنی 

دکتره خودم افسانه شه بخش دکتر همسرم اراسته 

طبقه اش فرق میکنه  ولی اکثرا با خانمشون میرن ولی برا ازمایش نه مردا تنها میرن  مثلا برا شو ...

اهان من که شوهرم آزو اسپرم هست فقط دعا میکنم حداقل این بار آزو نباشه ی مقدار باشه واسه میکرو وگرنه میفتیم دردسر

معمولا خودشون برا یه دکتر نوبت میزنن میتونی عوض کنی  دکتره خودم افسانه شه بخش دکتر همسرم اراست ...

حالا ویزیت اول رو میرم ویزیت های بعدی پیش این دکترا نوبت میزنم

اهان من که شوهرم آزو اسپرم هست فقط دعا میکنم حداقل این بار آزو نباشه ی مقدار باشه واسه میکرو وگرنه م ...

ان شاالله که هر چی خیره برات اتفاق بیوفته