2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
واقعا اونا اصلا درکی از شرایط ودل نگرانی هایه ماهایی که به این سختی باردارشدیم روندارن،فکر کن من پنج ...

احمقن

ب نظرم ما داريم همه چيز رو ميبينيم بايد خودمون براى خودمون حال خوب رو فراهم كنيم

نگرانى داره اينا اما حجمشو كم كنيم ك اقلن ب جنين اسيب نرسه

منم واسه ريسك سندروم فقط روز اول و دوم نگران بودم ولى بعد ك سرچ كردم فهميدم براى سن بالا ميزنن ديگه ارامش گرفتم و سپردم بخدا و فقط دست بدعاشدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا ميگم من فقط انوكسا داشتم ك هماتوم اومد قطعش كردم و ديگه هم گفت نياز نيس بزنى اسپرين ندا ...

سلام عزیزم

وقتی الحمدلله همه چیز داره به خوبی پیش میره

یعنی نیازی به داروی دیگه ای نبوده و نیست

شرایط خودت رو با بقیه مقایسه نکن بارداری هر کسی با دیگری متفاوته 

قرار نیست همه چیز مثل هم باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ميشه خودتو نگران نكن  نى نى ها ديگخ ب اون پايينى نيستن ك خداى نكرده درد از اونا باشه اومدن با ...

اره دیگه افتادم توچهارماه دیگه تولگن نیستن که اومدن بالا.الهی من فداشون بشم.😍😍

نه نداشتم خب دكترمم خودش قطعا ميدونه ولى ديدم همه دارن شك كردم انوكسارو هم فكر كنم محض اطمينان داده ...

برا منم چون دو قلو بودن ادامه داد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من الان اینجوریم  که از ماما خودم پرسیدم گفت نگران نباش  انشالله که خیر  درد زمان ...

اره همینطوره.من فک میکنم یکمم عفونت دارم.ترشحاتم خیلی زیاد شده.بو نداره اما زرده

سلام عزیزم وقتی الحمدلله همه چیز داره به خوبی پیش میره یعنی نیازی به داروی دیگه ای نبوده و نیست ش ...

😘😘😘

مرسى عزيزم

مشكوك شده بودم😅😅

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
برا منم چون دو قلو بودن ادامه داد 

سلامت باشن جيگرشون برم😍

ببين گلو درد و سرفه دارى طالبى و خربزه نخورى ها

فعلا خودتو ببند ب همون ابجوش رو ب ولرم و ابليمو ى نوك ق چ عسل

شربت ديفن ك دوستان ميگن بد نيس قرقره كن

بچه ها اين پتوى بچگى هامه،نوزاد بودم برام كادو اوردن مامانم نگهش داشته نو هست😍😍

ى قنداق فرنگى هم هست از اون خزى ها  رنگش منتها آبيه

اونم نو نو و من تا حالا ازش بيخبر بودم😅😅

نه نداشتم خب دكترمم خودش قطعا ميدونه ولى ديدم همه دارن شك كردم انوكسارو هم فكر كنم محض اطمينان داده ...

آره منم ازقبل انتقال تاهفته شش آنوکساداشتم که قطع شد،آسپرینم ندارم ،ولی اینجابیشتریا استفاده میکنن نمیدونم لازمه یانه

بچه ها اين پتوى بچگى هامه،نوزاد بودم برام كادو اوردن مامانم نگهش داشته نو هست😍😍 ى قنداق فرنگى هم ...

خیلی قشنگ ونوستالژیه 😍😍😍انشاالله که واسه بچه خودتون ازش استفاده کنین وهمینجورنسل درنسل ماندگارباشه😁😁😍😍😘

آره منم ازقبل انتقال تاهفته شش آنوکساداشتم که قطع شد،آسپرینم ندارم ،ولی اینجابیشتریا استفاده میکنن ن ...

ببين حتما لازم نيست ك ديگه نگفتن ادامه بديد

چون از اول نوشتن و هرسرى پرونده رو چك ميكنن و ميگن چ دارويي ادامه بديم و چى نه

فقط من ى لحظه مشكوك شدم و پرسيدم😅

خیلی قشنگ ونوستالژیه 😍😍😍انشاالله که واسه بچه خودتون ازش استفاده کنین وهمینجورنسل درنسل ماندگارباش ...

اره واقعا نوستالژيه😍😍😅😅

مال ٣٧ سال پيشه