2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
ببين حتما لازم نيست ك ديگه نگفتن ادامه بديد چون از اول نوشتن و هرسرى پرونده رو چك ميكنن و ميگن چ دا ...

آره دیگه حتمالازم نبوده،حالامن انشاالله بعدازان تی میخام دکترموعوض کنم بازم ازش میپرسم ببینم لازم نیست

آره دیگه حتمالازم نبوده،حالامن انشاالله بعدازان تی میخام دکترموعوض کنم بازم ازش میپرسم ببینم لازم نی ...

ب اميدخدا❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره کمی سوزش داره ولی جواب میده 

سلام دوستان ببخشید ی سوال من نوبت که برا ابن سینا گرفتم وسط هفته میوفته میخوام ببینم آزمایش های اولیه چقد طول میکشه چون از شهرستان میرم میگم نخورم به پنج شنبه جمعه و تعطیلی چند روزه جواب میدن؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلامت باشن جيگرشون برم😍 ببين گلو درد و سرفه دارى طالبى و خربزه نخورى ها فعلا خودتو ببند ب همون اب ...

قربونت عزیزم منکه کلا ب خربزه حساسیت دارم چند سال نخوردم   از صبح هم هر چی مایعات بود کردم تو حلقم همه ی اینا رو خوردم  کاش خوب شم میترسم کرونایی چیزی نباشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان ببخشید ی سوال من نوبت که برا ابن سینا گرفتم وسط هفته میوفته میخوام ببینم آزمایش های اولی ...

کلا میخوای شروع کنی؟بگو‌تا راهنماییت کنم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونت عزیزم منکه کلا ب خربزه حساسیت دارم چند سال نخوردم   از صبح هم هر چی مایعات بود کردم ...

بد ب دلت راه نده

شايد جلو كولر چاييدى ان شاالله باهمينا رفع ميشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم