2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

[QUOTE=249134885]سلام من خودم انجام ندادم ولی میدونم که مرکز مام اینکارو انجام میدن از مرکز دیگه جنین برای انتقال قبو ...[/QUOTE

بله انجام میدن. میخواستم جزئیاتش رو بدونم.

اینجا کسی رو میشناسین خودش انجام داده باشه؟؟

احتمالا. دکتر قطعی نکرد قرار شد صبح زود قبلش سونو بشم اگه بزرگا ازاد نشده بودن و یا کوچیکا بزرگتر شد ...

عزیزم انشاالله که فولیکولات تپل بشن و پانکچر کنی و بزودی بیایی تو جمع مامانا😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر منم چندروز دیگه بزنم تموم میشه اگه خدابخواد تااخر سه ماه باید بزنم

دکتر زرنانی فقط بمن یک بار گفت بزن 

انشالله خدا برات بهترین رقم بزن شما خیلی بمن کمک کردی منو و همسرم خیلی دعات کردیم

فاطمه جان انشاءالله با همین سیکل مادر میشی 

خییییلی ممنونم عزیزم❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر زرنانی فقط بمن یک بار گفت بزن  انشالله خدا برات بهترین رقم بزن شما خیلی بمن کمک کردی منو ...

نه بابا عزیزم وظیفم بود چون خودم خیلی دوندگی کردم نخواستم شماام مثل من اذیت شی خجالتم نده .انشاالله دعاهاتون برگرده به خودت و زندگیت💖🌹❤️عه چه خوب .نه من چون انتی تی پی اوم بالا بود گفت اخر سه ماه خداخیرش بده مشکلمو حل کرد انشاالله نی نیامو سالم بغل بگیرم خیالم راحت بشه انشاالله خودتم هرچه زودتر مامان بشی عزیزم،

[QUOTE=249134885]سلام من خودم انجام ندادم ولی میدونم که مرکز مام اینکارو انجام میدن از مرکز دیگه جنی ...

من تا حالا دوبار جنین جابه جا کردم باید از قبل با دوتا مرکز هماهنگ کنی برات نوبت میزنن توی یه روز با مدارک شناسایی میری مرکزی که میخوایی جنین ببری بهت تانک ازوت میدن میگیری میبری مرکز خودت جنینات میزارن توش دوباره میاری مرکزی که میخوایی کلا جابه جایش یکی دو ساعت زمان میبره

عزیزم انشاالله که فولیکولات تپل بشن و پانکچر کنی و بزودی بیایی تو جمع مامانا😍❤️

قربووونت برم عزیزم. خدا میدونه دعااای همتون چقد انرژی میده بهم. با اینکه هزار تا فکر تو سرمه ک یکیش برا استرس و ... از نتیجه شنبه کافیه ولی با همین دعاهای دوستان اینجا انقد آرومم ک نگو. 

الهی هیییچ وقت ناراحت و نگران و چ کنم چ کنم هیچ موردی نباشین هیچ کدومتون❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربووونت برم عزیزم. خدا میدونه دعااای همتون چقد انرژی میده بهم. با اینکه هزار تا فکر تو سرمه ک یکیش ...

اره عزیزم دعا درحق دیگرا گیراست منم موقع انتقال بادعاهای شما دوستان خیلی ارامش داشتم و ازاسترس دور بودم فکر کنم همینکه استرس نداشتم و لطف خدا و دعای شماها منم مامان شدم .بنظرم استرس همه چیو خراب میکنه بهترین کارو میکنی ارامش داری فقطم مثبت فکر کن عزیزم انشاالله خدا حاجت دلت و میده و مامان میشی😍💖🌹

عزیزم انتی تی پی او منم بالاست ولی دکترم دارویی نداد! واسه من ۳۹۰بود حدودا

اگه باردار نشدی حتما پیگیر باش من چندساله انتیم بالاس اینسری ازقبل انتقال سرم گرفتم و شکر خدا نتیجه داد

اره عزیزم دعا درحق دیگرا گیراست منم موقع انتقال بادعاهای شما دوستان خیلی ارامش داشتم و ازاسترس دور ب ...

😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋

چه تاریخی انتقال جنین داشتی عزیزم؟

۵مرداد عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
خداروشکر که کار به دوبار نکشید عزيزم 🙏🙏

قربونت برم. عملا اون پانکچر و اون تعداد فایده ای برای من نداشت با اینکه بجز یکی گریدشون آ بود. چون بیمارستان بهمن اکثر تخمکهای بالای ۳۵ سال رو توی یک نی می کنه و یکبار انتقال می ده. 🤷‍♀️

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام دوستان خوبید ؟ 

تبریک میگم به دوستانی که مثبت شدن 🌷

دوسته عزیزمون که جواب ازمایش خوب بود و دختر گلش رو به سلامتی ان شاالله بغل میگیره به ایشونم تبریک میگم 

من دیروز رفتم مام خداروشکر دوتا ساک بارداری دیدن😍

اما متاسفانه بدی مام اینه که خیلی بی نظمه واسه وقت دادن 

من ساعت ده نوبت سونو داشتم تا ساعت شش بعدازظهر معطل شدم و انقدر نشستم کلا اونجا زیاد زیر دلم مخصوصا سمت چپ درد میکرد 

بعد هم که اومدم خونه کلا بدنم درد میکرد مخصوصا زیر دلم به شدت 

امروز صبح ساعت ۴ و ۵ صبح بود که دلم درد کرد بلند شدم برو دستشویی که خونریزی کردم😭😭😭😭 

خیلی نگرانم سر سقط قبلی هم خونریزی کرده بودم 😔😔😔 برام دعا کنید من واقعا سختی زیاد کشیدم تو این راه 😔😔😔

به دکترم هم پیام دادم از صبح تا الان جواب نداده 

سر خود یه آمپول همون موقع زدم و امروز آسپرین نخوردم و آنوکساپارین رو تزریق نکردم به نظرتون کارم درست بود چیکار کنم 

خیلی نگرانم😔