2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
اره برا آزمایش اسپرم از اخرین تخلیه باید چند روز گذشته باشه؟اون خانومه گفت ولی یادم رفت

آمادگی لازم قبل از انجام تست اسپرموگرام:

1- فاصله بین انجام تست تا آخرین انزال (که به آن مدت زمان خودداری و یا امساک جنسی و یا Duration of Abstinence می گویند) باید بین 5- 2 روز باشد (اگر این مقدارکمتراز 2 روزبود رنگ متمایل به زرد بوده ولی درتحرک تاثیری ندارد اما اگر از 5 روزبیشتر باشد تعداد اسپرمها زیاد می شود ولی بیشتر انها مرده اند و فاقد تحرک می باشند)

توجه: معمولاً زمانی که تست اسپرموگرام در بار اول مشکلی دارد، توصیه می شود که یک نمونه دیگر هم بلافاصله انجام شود و میانگین دو نتیجه مورد تفسیر قرار گیرد، ولی ذکر این نکته خیلی اهمیت دارد که باید این نمونه هم فاصله زمانی از آخرین نزدیکی و یا انزال عین نمونه اول باشد (یعنی اگر نمونه اول 4 روز بوده باشد دومی هم حتماً باید بعد از 4 روز امساک جنسی گرفته شود).

2- بهتر است در این فاصله از خوردن هر دارویی خودداری شود

3- شب قبل از آزمایش از گرفتن دوش آب گرم و یا رفتن به سونای گرم و یا جکوزی گرم خودداری شود

4- بهتر است نمونه در آزمایشگاه و به روش استمناء گرفته شود (مخلوط شدن ترشحات منی با ترشحات واژن می تواند روی کیفیت مایع منی به شدت تأثیر بگذارد)

5- اگر بیمار ترجیح میدهد در خانه نمونه گیری کند ، اهمیت رساندن سریع (تا 20 دقیقه) و در دمای 37 نمونه (نگه داری نمونه در زیر بغل) را باید به وی گوشزد کنید.

6- استفاده از کاندوم یا مواد لزج کننده و... و نزدیکی ممکن است در نتایج اثر منفی بگذارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فک کنم برا همه ژل بزنن

ببخشید خیلی سوال میپرسم اخه یه سری دستگاه هست ژل نمیزنن میگن اون بهتره ولی دستگاهی که من میرم ژل میزنن الان زیر بغلم فقط یه طرفم چند تا تارش  مونده جلسه اولمم بود در نیومده بدنمم بیشترش رفته دیگه نمیدونم خوبه یا نه ۲۰۲۱ هست الکساندرات هم هست

اره برا آزمایش اسپرم از اخرین تخلیه باید چند روز گذشته باشه؟اون خانومه گفت ولی یادم رفت

دکترای ابن سینا میگن ۳ تا ۵ روز خوبه ولی ب نظر من زیاد فاصله ننداز همون ۳ روز یا نهایت ۴ روز باشه چون اسپرم هر چی تازه تر باشه بهتره 

سلام  من رفتم سونو  اما فتال پل بود 😢 ضربان قلبم که هیچی  گفتم بیام بگم بهتون 🥺

سلام عزيزم 

فتال پل يعنى قطب جنينى ديده شده بسلامتى پس ناراحتى چرا

هفته چندى؟ خب براى ديدن قلب زوده براى همه ك زود تشكيل نميشه

امروز اتفاقا توفكرت بودم حس كردم از ديروز نيومدى سايت گفتم تگت كنم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزيزم  فتال پل يعنى قطب جنينى ديده شده بسلامتى پس ناراحتى چرا هفته چندى؟ خب براى ديدن قل ...

خب نباید الان جنین بود؟

سونو زده بر اساس crl شش هفته بر اساس GSهفت هفته 

رفتم داپلر تا دیده شد 

آمادگی لازم قبل از انجام تست اسپرموگرام: 1- فاصله بین انجام تست تا آخرین انزال (که به آن مدت زمان خ ...

مرسی از توضیح کاملت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سه روز حالت نرمال هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها  امپول نوشت برام دوباره تا شنبه. روش شانگهای رو هم قبول کردن. گفتن شنبه صبح سونو بشم اگه ...

ایشالا همه چی  عالی پیش میره و جنینای عالی برات تشکیل نیست برات صلوات میفرستم عزیزم 🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..