2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
امروز زنگ زدم برای غربالگریم ببینم سونوم چقدر میشه گفت هرقل۷۵۰ینی فقط سونوم یک و پونصد میشه😑ازمایش ...

سلام عزیزم برا من سونو شد ۱۴۰۰و ازمایشم هم ازاد ۳۹۰

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جونم عزیززززز کوچولوم😘😘😘 من با حساب تاریخ انتقال 12هفته و سه روز بودم ان تی ۱۲هفته و شش تشخیص ...

خداروشکرکه همه چیزخوب بوده عزیزم،معمولا جنسیتی که اول احتمال میدن همون میشه،خداحفظش کنه انشاالله 😍❤️

سلام عزیزم فکر کنم ایناام طبق معمول یادشون رفت که نگفتن کمکم قطع کنم چون همه چیو من براشون یاداوری م ...

نمی دونم دکترها چرا اینجوری شدن هیچچی نمی گن تا سوال نکنی چیزی نمی کن. منم تو مطب یادم می رم بپرسم باید خودشون بگن فلان دارو رو ادامه بده فلان قطع کن منم موندم اللن قرص تیروئید رو ادامه بدم یا نه😪😪😪

@خدایاتومیدانی     سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم خیلی زود به خواس ...

قربونت عزیزم انشالله برای همه منتظرا🌹🌹🌹 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
من فعلا دوتا دارم یکی صبح یک‌ شب تا یک هفته بعد آمینو  و بعد اگه اوکی باشه همه چی دکترم گفت می ...

بمن دکترگفت میتونم کم کنم روزی یدونه بزارم تاآنومالی.گفت ایشاالله آنومالی خوب باشه شیاف وقطعش میکنه.ولی خودم میترسم میگم تاآنومالی همون روزی ۲تاروبزارم.؟دکترم میگفت تنگی نفسم بخاطر پروژسترونه.این آمپول که میگی برای چیه؟

دوستان عزیز خیلی برام مهمه  لطفا جواب بدین @هانیلsآریل     @farinazzz   & ...

سلام عزيزم من پروژسترون داشتم که با دفترچه خیلی ارزون بود 

انوکسا با دفترچه سی تا حدود هشتصد تومن و دوفاستون نمیدونم گلم چون نداشتم 

فریناز جان انشاالله کمکت میکنه 

شیاف حدود هفتاد تومن