2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره یه دکتر پیدا کردم خیلی تعریفشو میکنن میرم پیشش انشاالله که خوب باشه 

سلام عزیزم خوبی.پیش کی میخای بری؟

دکتر لیلا محمدی خیلی مهربون وبااخلاق. تو نت سرچ کن.

زینا افراسیاب هم همینطور.اینا ویزیتاشون از دکتر من کمتره  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام بچه ها خوبین.نی نیها خوبن     من رفتم دکتر.سونو شدم.گفت ضخامتم ۳     روز ...

سلام زینب جون ان شاالله که اینسری دفه اخره نی نی ها محکم میچسبن ب دلت پناه بر. خدا ماهم دعات میکنیم 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم خوبی.پیش کی میخای بری؟ دکتر لیلا محمدی خیلی مهربون وبااخلاق. تو نت سرچ کن. زینا افراسیا ...

سلام زینب جان من میخوام پیش مریم عزیزی نژاد برم سمت خودمونم هست رفت و امدم راحت تره برام اینم دوستم میرفت پیشش سزارینم پیش این بوده راضیه برم ببینم حالا چیمیشه 

گلم هر یک شیشه شد۳۰۰ دیگه    چندتا زدین قبل انتقال ؟الانم هنوز ادامه میدین؟

نه عزیزم سه تا پنج گرم با بیمه شد سیصدتومن فقط داروش یخچالیه من با کلمن با کیسه یخ رفتم گرفتم زنجیره سرماش حفظ بشه و گرنه خراب میشه

عزیزم چی شد برنامتون؟ شنبه پانکچر میشی بسلامتی؟

احتمالا. دکتر قطعی نکرد قرار شد صبح زود قبلش سونو بشم اگه بزرگا ازاد نشده بودن و یا کوچیکا بزرگتر شده بودن پانکچر بشه و اگه ریز تر هم داشتم روش شانگهای باشه ک دوباره دارو بگیرم و پانکچر بشم. ولی اگه اونا ازاد شده بودن و بقیه ریز بودن احتمااا دارو و ادامه. 

همه چی بستگی داره ب سونوی شنبه ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱