2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها من جواب آزمایش گلوگزم‌رو گرفتم  بالاست  به دکترم نشون دادم گفت رژیمت رو رعایت کن ...

عزیزم باید بری متخصص تغذیه رژیم بگیری.

من با اینکه از اولش تحت نظر متخصص تغذیه پیش رفتم اما بازم قندم نیومد توی رنج نرمال الان دارم انسولین میزنم. بهتره که با رژیم پایین نگهش داری.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اون کوچولوعه حنینه یا کیسه زرد؟

ای خدااااا اینا رو ببیییین 😍😍 هزااار ماشالا عزیزم.

توی برگه سونوت ببین embryo نوشته یا نه؟ اگر هست یعنی رویان یا همون جنین اگر yolk sac نوشته یعنی کیسه زرده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین.نی نیها خوبن     من رفتم دکتر.سونو شدم.گفت ضخامتم ۳     روز ...

سلام عزیزم، به سلامتی، ان شاالله که همه چیز خوب و عالی پیش بره برات گلم، در مورد پچ استرادیول هم گفتی بهش؟ 

ای خدااااا اینا رو ببیییین 😍😍 هزااار ماشالا عزیزم. توی برگه سونوت ببین embryo نوشته یا نه؟ اگر هس ...

نوشته یولک ساک،ساک بارداری،فتال پی هست 

ضربان قلب رویت نشد 😔جنین ننوشته با امبریو

نوشته یولک ساک،ساک بارداری،فتال پی هست  ضربان قلب رویت نشد 😔جنین ننوشته با امبریو

خب فتال پل یعنی همون قطب جنینی عزیزم. برای قلب هم زوده، ان شاالله دو هفته دیگه قلبشون هم میبینی 😍🤲

خب فتال پل یعنی همون قطب جنینی عزیزم. برای قلب هم زوده، ان شاالله دو هفته دیگه قلبشون هم میبینی 😍🤲

اخه الان زده برام هفت هفته تو برگه سونو 

ی جاشم زده شش هفته

دکتر ی جوری کرد انگار امیدی نیس😔

سلام عزیزم، به سلامتی، ان شاالله که همه چیز خوب و عالی پیش بره برات گلم، در مورد پچ استرادیول هم گفت ...

نه فدات اومدم خونه یادم افتاد .بزار به منشی پیام بدم ببینم چی میگه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اخه الان زده برام هفت هفته تو برگه سونو  ی جاشم زده شش هفته دکتر ی جوری کرد انگار امیدی نیس😔

نه عزیزم چه خبره از الان ناامیدی؟؟؟ یک هفته دیگه بری قلبشون هم میبینی عزیزم، الکی به خودت استرس نده، دکترها کلا استاد استرس دادن هستن، همیشه بدترین حالت ممکن رو میگن. 😒😒

قطب جنینی چیه خب؟جنین کجاست؟گفت برم هفته بعد دوباره

قطب جنینی یعنی دقیقا خود جنین. اوایلش که جنین هنوز دست و پا نداره و شبیه یه کرم هست بهش میگن قطب جنینی، بعد میشه رویان و بعد هم جنین. آره هفته دیگه بری قلبشون هم تشکیل شده ان شاالله 🤲🌹

قطب جنینی چیه خب؟جنین کجاست؟گفت برم هفته بعد دوباره

من ۵ هفته و ۴ روز رفتم فقط کیسه زرده بود هنوز قطب جنینی یا همون فتال پل تشکیل نشده بود. زمان می‌بره خب عزیزم. واسه قلب هم تا آخر هفته ۸ وقت هست نگران نباش.

ببخش گلم بخاطر میگرن نمیتونم خیلی گوشی نگاه کنم، آخر شب باز میام ، سوالاتو بپرس بدونم حتما جواب میدم.

سلام بچه ها خوبین.نی نیها خوبن     من رفتم دکتر.سونو شدم.گفت ضخامتم ۳     روز ...

من ای وی ای جی از بیماری های خاص خیابان نجات الهی گرفتم یکی از کاربرای اینجا خدا خیرش بده راهنمایی کرد منو 

دکتر برام توی سیستم ثبت کرد نامه هم داد با تمام مدارکم رفتم بیمه تامین اجتماعی تایید کرد ۳۰۰ تومن شد

من ۵ هفته و ۴ روز رفتم فقط کیسه زرده بود هنوز قطب جنینی یا همون فتال پل تشکیل نشده بود. زمان می‌بره ...

سحر جون.گفت شنبه که میرم سونو اگر ضخامتم بیشتر نشده بود بهم پچ استرادیول میده.  

من ای وی ای جی از بیماری های خاص خیابان نجات الهی گرفتم یکی از کاربرای اینجا خدا خیرش بده راهنمایی ک ...

گلم هر یک شیشه شد۳۰۰ دیگه  چندتا زدین قبل انتقال ؟الانم هنوز ادامه میدین؟