2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ایشالا همه چی  عالی پیش میره و جنینای عالی برات تشکیل نیست برات صلوات میفرستم عزیزم 🤲🤲🤲

قربووووونت برم عزیزم خدا حافظ تو دلیات باشه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانما این قرص برا چیه  وقتی پانکچر کردم دکتر بهم داد

هم برا تنظیم پرولاکتین میدن هم برا کم کردن عوارض هایپری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من الان سونو بودم. سمت راست ۴ تا داشتم ک ۱۰ و ۱۲ و ۲۲ و ۲۴ بودن سمت چپ هم دو تا ۱۰.  مو ...

سلام عزیزم انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره. معمولاً توی این جور مواقع یک آمپول میدن که رشد بزرگ ها رو متوقف میکنه و مانع از آزاد شدن اونها میشه و در اون فاصله کوچیکها هم بزرگ میشن. چنین امپولی نداده بهت؟

درد  چون تخمدانات بیش از حد فعال شدن انشاالله کنسل نمیشه امیدت به خدا باشه فاطمه جان انشاالله آ ...

قربونت برم فاطمه جان. ان شاالله شمام همین طور😍❤️

عزيزم با دکترت مشورت کن و شیاف رو بزار چون خیلی از دوستان اینجا گذاشتن و پروژسترون چون انشانی هیچ مو ...

والا خودم بهش گفتم به شیاف حساسیت دارم.هم اینکه گفت تنگی نفسم بخاطر اونه.اونم گفت کم کن.خخخخ.ولی من که این همه گذاشتم تاآنومالی هم دوتامیزارم.بعدببینیم خداچی میخواد.ایشاالله که به راحتی وسلامتی این دوران وتموم کنیم و نی نی هامونو بغل کنیم.ایشاالله.😍😍

سلام عزیزم. من هم دفعه دوم قرار شد شانگهای پانکچر بشم. منتها همه رشد کرده بودند و باهم پانکچرشون کرد ...

چقد خووووب. تو چند روز چقد رشد کردن؟ ینی میتونم امیدوار باشت ۱۰-۱۲ تا شنبه به حد بالغ برسن؟ ازونورم اون ۲۳ اینا آزاد نشن؟ خییییییلی عالی میشه اینجوری . توکل بخدا

ممنونم ک جواب دادی عزیزم

راستی تعداد زیاد تر میشه یا همینایی ک هستن ؟

شاید مرحله دوم تعداد اضافه هم بشه ولی سایزش با این قبلیها یکی بشه رو‌نمیدونم شاید‌کوچیکتر بمونن ،انش ...

قربووووونت برم عزیزم ممنونم❤️❤️❤️

دوستان عزیز خیلی برام مهمه  لطفا جواب بدین @هانیلsآریل     @farinazzz   & ...

من دوفاستون نداشتم 

یادمه اولین بار که خریدم برا انتقال 

انوکسا شیاف و آمپول پروژسترون فولیک اسید پردنیزولون استرادیول اسپرین شدن ۷۰۰ تومن با بیمه تامین اجتماعی که برا دو هفتم کافی بود 

الان دیگه انوکسا دارم و اسپرین و شیاف که هر کدوم تموم میشه میرم میگیرم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزيزم اگه قرار بوده از اول شانگهای بشی نباید همه با هم رشد می‌کرد  شانگهای شاید تو عام با ...

دهروهای دومت چی بودن؟ نسرین جان چند روز بعد پانکچر اول ، دومی رو انجام میدن معمولا؟

بچه ها من جواب آزمایش گلوگزم‌رو گرفتم 

بالاست 

به دکترم نشون دادم گفت رژیمت رو رعایت کن فعلا مشکلی نیس ولی باید رژیم رعایت کنی 

کیا اینجور بودن ؟ چیکار کنم رژیممو ؟ 

یادمه @شوره    شما اینجور بودی نه ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..