2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

سلام بچه ها

خبر خووووب🎊🎊🎊🎊

همه مراکز درمانی و بیمارستان های ارایه دهنده خدمات درمان ناباروری موظف به عقد قرارداد با سازمان‌های بیمه گر پایه می باشند. تمدید پروانه این مراکز و بیمارستان ها منوط به عقد قرارداد با بیمه های پایه می باشد.

https://cabinetoffice.ir/fa/news/10487/تعیین-ضوابط-پوشش-بیمه-ای-خدمات-ناباروری-و-مراقبت-های-دوران-بارداری--موافقت-با-تغییر-سقف-پرداختی-کارانه-به-پزشکان-در-سال-1401

جواب آزمایش اومد مثبت شد بتا ۷۷۹ خداروشکر  بازم مرسی از دعای خیرت

مبارک باشه عزیزم 😍 ان شاالله بارداری خیلی خوب و راحتی رو پشت سر بزاری 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها  امپول نوشت برام دوباره تا شنبه. روش شانگهای رو هم قبول کردن. گفتن شنبه صبح سونو بشم اگه ...

الاجون براتون آیت الکرسی میخونم ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره 😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها خبر خووووب🎊🎊🎊🎊 همه مراکز درمانی و بیمارستان های ارایه دهنده خدمات درمان ناباروری ...

خوش خبر باشی همیشه یعنی اجرایی میشه یا اینم پشت گوش میندازن؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
فدای شما خودم هم تو این ۱۴روز هر روز اینجا می اومدم با جوابهای مثبت هر آزمایشی کلی دلم محکم میشد انت ...

سلام عزیزم .دکتر چه داروهایی برای سیکلتون در نطر گرفته بودن؟منم بیمار ایشون هستم  

عزیزم یعنی چی چند وقتته

بچه ها من الان زنگ زدم ابن سینا نوبت گرفتم بعد برا آزمایش اسپرم باید چند روز گذشته باشه؟هر کی رفته بگه انقد استرس داشتم یادم رفت😰

از چی چند ردز گذشته باشه آزمایش اسپرم معمولی؟

اره برا آزمایش اسپرم از اخرین تخلیه باید چند روز گذشته باشه؟اون خانومه گفت ولی یادم رفت

قربووونت برم عزیزم. اره خدارو شکر. بخاطر این هزینه بالا ادم میگه کاش همش بمونه . چون نمیدونم جنین چن ...

اره واقعا هزینه ها کمر شکنه بنده خدا این همه هم اذیت شده خیلی سخته 

توکل بخدا عزیزم به یادت هستم ولی مطمئن باش این دفعه  با یکی از همین  تخمکا مامان میشی😍