2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
فدای شما خودم هم تو این ۱۴روز هر روز اینجا می اومدم با جوابهای مثبت هر آزمایشی کلی دلم محکم میشد انت ...

ای جان😍 مبارک باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
 آیت الکرسی واست خوندم که خدا بهترین روش رو جلوت بزاره و با جنینهای عالی از این پانکچر بیای بیر ...

قربوووووونت برم عزیزم😭❤️❤️❤️ خییییلی لطف کردی.

در مورد عمل ک امروز یا فردا انجام بشه هم گفتم. گفتن نمیشه امپولش وقت خاص خودشو داره برا ازادشدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها  امپول نوشت برام دوباره تا شنبه. روش شانگهای رو هم قبول کردن. گفتن شنبه صبح سونو بشم اگه ...

انشالله که خیره بد به دلت راه نده همه چی درست میشه 

عزيزم برات از خدا بهترين و كارگشانرين مسير رو ميخوام ان شاالله ك دست رد ب سينه ت نميزنه🤲🏻🤲🏻💚💚 ...

قربوووونت برم عزیزم. خدا تو دلیاتو حفظ کنه❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جواب آزمایش اومد مثبت شد بتا ۷۷۹ خداروشکر  بازم مرسی از دعای خیرت

الهی هزاران بار شکر🤩🤩 بسلامتی ان شاالله تا اخر

از لحاظ شرایط همسرت و آمپول نمی‌دونم ولی میگم اگر قراره دو مرحله پانکچر بشی و هزینه شانگهای رو پرداخ ...

قربوووونتون برم. همتون ماهید ب خدا.

پرسیدم امروز یا فردا رو گفتن نمیشه امپولا زمان خودشو داره تا اثر بذاره. 

توکل ب خدا همه امیوم اینه ک شنبه اونا ازاد نشده باشن کوچیکا هم برسن بهشون دیگه نیاز ب شانگهای نباشه. بازم برا هر چی ک خدا بخواد شکر.

الا جان ان شاالله که هر تعدادی که هست حتم به بارداری و ب دنیا اودن نی نی بشه عزیزم  خب میگم او ...

قربووونت برم عزیزم. اره خدارو شکر. بخاطر این هزینه بالا ادم میگه کاش همش بمونه . چون نمیدونم جنین چند تا بشه تازه. توکل ب خدا.

امروز ی خانم اومده بود حالش اصلا خوب نبود هایپر شده بود بنده خدا ۲۰ تا تخمک کشیده بودن  ولی ی دونه جنین شده بود

عزیزم از خدا میخوام هر چی خیر و صلاحت هست برات رقم بزنه و بهترین نتیجه رو از این پانکچر بگیری و جنین ...

قربوووونت برم عزیزم خدا خیرتون بده❤️❤️❤️

انشالله که خیره بد به دلت راه نده همه چی درست میشه 

ان شاالله عزیزم. ممنونم از همتون❤️❤️❤️ الهی همیشه خیر سر راهتون باشه

عزيزم ان شاالله اين اخرين تلاسها براى مادر شدنته و امام حسين و باب الحوائج پاى مادر شدنتو امضا كردن ...

مرسی عزیز دلم .ان شاالله با دعای خیر شما دوستان 😍🤲🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من الان سونو بودم. سمت راست ۴ تا داشتم ک ۱۰ و ۱۲ و ۲۲ و ۲۴ بودن سمت چپ هم دو تا ۱۰.  مو ...

ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره عزیزم .دکترتون نمیتونن این دوتا رو براتون بردارن تا اون یکی ها برسن به اندازه مناسب..ای یو ای هم خوبه...امکان اینکه خارج رحمی پیش بیاد مگه زیاده ؟ ای یو ای هم خوب بود اگه انجام میدادین .خدا رو چه دیدین شاید خارج رحمی پیش نمیامد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تبریکیگم عزیزم❤ خیلی خوشحال شدم براتون برای من هم لطفا دعا کنید مثبت بشم

حتما اگه قابل باشیم برات دعا میکنم گلم انشالله کی میخوای آزمایش بدی؟