2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فدای تو گلم  انشالله که هر چه زودتر خوب بشی عزيزم  چک کردم دیدم نزاستید جسارتا گذاشتم گل ...

کار خوبی کردی گلم ممنون میشم از فردا هم اگر من نذاشتم شما زحمتش رو بکشی، چون ممکنه نتونم مدام سر بزنم. دم ظهر و دم غروب بتونی بذاری خوبه ، خدا خیرت بده 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایطش اخه درست نیس برا نمونه دادن همسرم. و مشکلی از لحاظ امپول ستروتاید پیش نمیاد؟ چون هنوز ندادن ب ...

از لحاظ شرایط همسرت و آمپول نمی‌دونم ولی میگم اگر قراره دو مرحله پانکچر بشی و هزینه شانگهای رو پرداخت کنی حداقل کم ریسکترین حالت انجام بشه نه بیشترین ریسک ⁦☹️⁩

ولی خب باید ببینی امکانش هست یا نه. توکل به خدا تمام راه ها رو رفتی تمام تلاشتون هم کردین، دعای خیر همه بچه ها هم بدرقه راهتونه، حتما بهترینها براتون رقم میخوره عزیز دلم، چه یدونه تخمک چه ۱۰ تا 😍🥰🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
جواب آزمایش اومد مثبت شد بتا ۷۷۹ خداروشکر  بازم مرسی از دعای خیرت

خداروشکر عزیزدلم خواهر روزمون رو ساختی 😍 هر بار که یکی مثبت میشه ی امید تازه تو دلم جونه میزنه انشالله سلامت بغلش بگیری ، انتقال چندمت بود؟ کجا انتقال دادی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

اى جانمممم

مبارك باشه عزيزممم😍😍😍

ان شاالله ك باردارى خوبى پشت سربذارى و دردونه هات رو سلامت بغل بگيرى

ان شاالله قسمت تك تك دوستاى تاپيك و خانم هاى چشم انتظار💚💚💚🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها من الان سونو بودم. سمت راست ۴ تا داشتم ک ۱۰ و ۱۲ و ۲۲ و ۲۴ بودن سمت چپ هم دو تا ۱۰.  مو ...

الا جان ان شاالله که هر تعدادی که هست حتم به بارداری و ب دنیا اودن نی نی بشه عزیزم 

خب میگم اون دو تا بزرگا ان شاالله ازاد نشن ولی بشن فوقش دو تا رو از دست دادی میمونه۴ تا بازم خوبه 

این سیکل دارو چی استفاده کردی؟

امروز روز چندمته؟

بچه ها من الان سونو بودم. سمت راست ۴ تا داشتم ک ۱۰ و ۱۲ و ۲۲ و ۲۴ بودن سمت چپ هم دو تا ۱۰.  مو ...

عزیزم از خدا میخوام هر چی خیر و صلاحت هست برات رقم بزنه و بهترین نتیجه رو از این پانکچر بگیری و جنین های تپل مپلی برات تشکیل بشه 🤲🏻 به نیتت صلوات و حمد میفرستم 🌹

الللللهی 😍😍😍😍مبارک باشه عزیزم انشالله تااخر ۹ماه بخوشی تموم بشه گلم 😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
خداروشکر عزیزدلم خواهر روزمون رو ساختی 😍 هر بار که یکی مثبت میشه ی امید تازه تو دلم جونه میزنه انشا ...

فدای شما خودم هم تو این ۱۴روز هر روز اینجا می اومدم با جوابهای مثبت هر آزمایشی کلی دلم محکم میشد انتقال اولم بود با دکتر عارفی بیمارستان بهمن

سلامت باشی عزیززززززم انشالله به زودی نوبت خودت😍😍 ببینیم دخمله یا پسر از تو که آبی گرم نشد پاشدم ...

تو ای وی اف هردو شیرینه مخصوصا بعد این همه سختی هرچی خدا بده میذاریم رو تخم چشامون 

ایشالا صحیح و سلامت بیاد بغلت 😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها  امپول نوشت برام دوباره تا شنبه. روش شانگهای رو هم قبول کردن. گفتن شنبه صبح سونو بشم اگه اونا ازاد نشده بودن و شرایط مناسب بود پانکچر بشم و بعد دوباره دارو بدن برا ریز ها. 

ممنون میشم از دعای خیرتون فراموش نکنین ک ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱