2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

[QUOTE=248923123]بله حدود یک ماه طول میکشه جوابش  من ازمایش ایمنی و انعقادی و ژنتیک ۹میلیون شد[/QUOTببینم خدا میخواد  انشالله بتونم انجامش بدم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری ثبتنام کنیم ضمن هم میخواد ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی بهش نیاز دارم

بزنید طرح فرزندان غدیر میاره. الان پیدا می کنم لینکشو و میذارم

ضامن نه فقط ی چک صیادی به عنوان ضمانت  میخواد به مبلغ ۱۲ میلیون که بعد تموم شدن اقساط برمیگردونن. اقساط هم ۲۴ ماهه اس ماهی ۵۰۰

اینم لینکش:

https://nabarvari.khadije.com/f/moharram1401

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام سلام صبحتون بخير دوستهاى قشنگم ممنونم از همراهى و همدليتون و ممنونم از دعاهايى ...

بسلامتی انشالله 😍😍😍 خیالت راحت شد انشالله دیگه هیچ استرسی نداشته باشی تا بدنیا اومدن توت فرنگیت 😍😍چه قشنگ توت فرنگی 😅😅

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
من خیلی ب فکرشم. ان شاالله خیره. @nilooo68    

سلام دوستای عزیزم

بخدا که همیشه به یادتونم کلا یه مدت نمیخوام بیام تاپیک و از حال و هوای بارداری و اینجور چیزا بیام بیرون 

همیشه دوستون دارم اگر قابل باشم دعاگوتون هستم

من دیگه در اینکه خودم نمیتونم باردار شم به قطعیت رسیدم

انشالله بعد از تجدید قوا باید دنبال کسی باشم که بتونه ۹ماه بچه م رو پیش خودش امانت نگه داره

این روزا واقعا واقعا به دعاهاتون احتیاج دارم که بتونم قوی باشم 

خیلی دوستون دارم روی ماه تک تکتون رو میبوسم😘😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام سلام صبحتون بخير دوستهاى قشنگم ممنونم از همراهى و همدليتون و ممنونم از دعاهايى ...

سلام عزیز دلم چقد خوشحال شدم برات چقد دعات کردیم خدایا شکرت ممنونم ازت🥺🥺🤲🤲انشالله این دوران رو هم به سلامت بگذرونی بیاد تو آغوشت ،

[QUOTE=248935226]بسلامتی انشالله 😍😍😍 خیالت راحت شد انشالله دیگه هیچ استرسی نداشته باشی تا بدنیا اومدن 

مرسى عزيزم قسمت خودت فرزندانى سالم و صالح ب زودى ان شاالله

اره تو خونه همش درموردش حرف ميزنم  ميگم توت فرنگى🍓🤗

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
پیش کدوم دکترید.

سلام عزیزم خوبی بی بی چکت مثبت بود باردار بودی عزیزم یادم رفت بپرسم ازت 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
دوستان یه سوالی داشتم  هرکسی مثبت میشه حتما لک لانه گزینی میبینه یا بودن کسی که لک بینی نداشته ...

نه عزیزم همه نمیبینن من ندیدم فقط روز سوم لکه بینی قهوی رو دستمال که فک کنم برا دستکاری رحم بود دیگه هیچ 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
راستی بچه ها برنامه سمت خدا یه طرح فرزندان غدیر داره که وام ۱۲ میلیونی میده بدون کارمزد. امروزم ثبت ...

عزیزم شرایطش چجوریه؟ یکم بیشتر توضیح میدی؟ باید بریم بانک؟ 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم شرایطش چجوریه؟ یکم بیشتر توضیح میدی؟ باید بریم بانک؟ 

نه تو گوگل سرچ کن طرح فرزندان غدیر میاد بالا ی چند تا فرم هست باید پر کنی بعد اگه قبولت کنن خودشون زنگ میزنن بهت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍