2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزم نه 5 شهریور ساعت  سه و نیم بعدظهر  انشالله با دعای خیرتون 🙏🙏🙏

آها چون فکرکردم گفتین سه شنبه فکرکردم امروز بایدبرین،انشاالله که همه چیزبه خوبی پیش میره وباخیال راحت میری سراغ سیسمونی خریدن🤲😍😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام سلام صبحتون بخير دوستهاى قشنگم ممنونم از همراهى و همدليتون و ممنونم از دعاهايى ...

الهی .😍😍😍خداروشکر که خیالت راحت شد عزیز دلم .من مطمئن بودم دختر نازت صحیح وسالمه😍😍😍😍 ان شاالله باقی دوران رو هم به خوبی طی کنی و گوگولی مگولی رو صحیح و سالم بغل کنی 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آها چون فکرکردم گفتین سه شنبه فکرکردم امروز بایدبرین،انشاالله که همه چیزبه خوبی پیش میره وباخیال راح ...

انشالله با دعای خیر شما دوستان مهربونم 

الهی آمین 

الهی که این سیسمونی خریدن نصیب تک تک دوستامون بشه گ

سلام عزيزم نه 5 شهریور ساعت  سه و نیم بعدظهر  انشالله با دعای خیرتون 🙏🙏🙏

گل پسرای شما هم مطمئنم صحیح و سلامتن مثل گل دختر فریناز جون 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها نيلو٦٨ درگير كاراي انتقال بود و ضخامت ولي يهووو نيومد ديگه خداكنه انتقال داده باااااشه❤️❤️❤️ك ...

من خیلی ب فکرشم. ان شاالله خیره.

@nilooo68    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام سحر جانم  الهی دورت بگردم  ممنونم ب بابت دعای قشنگت و انرژی مثبت الهی آمین  م ...

الهی آمین عزیزممم. منم ایام محرم براش لباس سقا خریدم ان شاالله سال دیگه روز حضرت علی اصغر (ع) تنش کنم. فقط اینکه دختر هم لباس سقا میپوشونن؟ 🤔🤔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

@درمسیرزهرا    

سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم دوران بارداریتون رو به سلامت طی کنی و فرزند عزیزت رو صحیح و سلامت بغل کنی 🤲🙏🌷

سلام خانم های گل چند روزی نبودم دیروز هیستروسکوپی داشتم  از ساعت ۱۲ ظهر تا ۹ شب منتظر بودم و گف ...

الهیییی عزیزم. چقد اذیت شدی. اونجا بعد عمل چیزی نگفتن بهت؟

من خودم دو بار هیسترو کردم هر دو بارم با درد خیلی زیاد ب هوش اومدم در حدی ک علاوه بر شیافی ک گذاشته بودن مجبور شدن امپول تزریق کنن تو سرمم ولی همونجا تا برگشت به خونه دردا تموم شد. ولی خونریزی رو معمولا تا ی هفته داشتم. ان شاالله هر چی زودتر بهتر بشی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه هاااا اینو توی ایام محرم خریدم ، فکر کنم روز حضرت علی اصغر رسید دستم، ان شاالله همگی سال دیگه از این لباسها تن فرشته هاتون کنید.🥰

گفتم بفرستم نیت کنید انرژی بگیرید ان شاالله که همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشیم 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام سلام صبحتون بخير دوستهاى قشنگم ممنونم از همراهى و همدليتون و ممنونم از دعاهايى ...

ای جااانم خدارو شکر😍😍مبااارکه