2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
انقد این چند وقت برات سخت بود من میدونم  خداروشکر ان شالله این دگ اخرین فکر و خیال باشه ❤️❤️

ان شاالله

دقيقا ب همسرم همينو گفتم🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله دقيقا ب همسرم همينو گفتم🤲🏻💚

عیب نداره دخترت یکم ناز داره😛😛😛دوس داره از الان نازشو بکشین 

اوووخ موهاشو خرگوشی ببندی ی تاپ صورتی ام بپوشه😃اماده گاز گرفتن🤣

سلام عزیزم چه خبری بهتر ازین 😍😍😍 ایشالا که صحیح و سلامت میاد بغلتون گل دختر 

مرسى مهربون جان

فدات❤️❤️🌸🌸

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم شما دفعه چندم هست ای وی اف میکنی؟ بنظرم حتی اگه یه بار سابقه ای وی اف منفی داری همه ازمایشات ه ...

این دومین باره 

میخوام انجام بدم طول میکشه جوابش بیاد؟

هزینه اش چنده

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
 بچه ها چجوری خودمو اماده کنم واسه انتقال ؟؟؟؟؟

ببين قبل انتقال هفته اى ى نوروبيون بزن

از پنج روز قبل تا پنج روز بعد ى برس اناناس تازه بخور

به هم اگر ميتونى بگير مربا نكن دم كن با ى تكه نبات اندازه ى  حبه قند شيرين كن ابشو بخور خودشم بخور

كمپوت مانند

ديگه پياده روى هم روزى ٤٠ دقيقه تا يكساعت داشته باش تاروز انتقال

ان شاالله اينبار مثبتى

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام سلام صبحتون بخير دوستهاى قشنگم ممنونم از همراهى و همدليتون و ممنونم از دعاهايى ...

خدا رو شکر 🙏🏻🙏🏻

ان شاء الله که بقیه هفته ها بسلامتی و خوبی طی بشه و دخملتو بسلامتی بغل بگیری 🤲🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
 بچه ها چجوری خودمو اماده کنم واسه انتقال ؟؟؟؟؟

ببین بنظر من مهمترین فاکتور اینه که استرس نداشته باشی به این باور قلبی برسی که باید خود خدا بخواد

باور کن من همه راه هارو رفتم بهترین مرکز و بهترین دکترو داروی و خارجی و فلان همه هیچ به این نتیجه رسیدم فقط باید خودش بخواد باور کن بعضیا باجنین ضعیف و هزارتا مشکل مثبت میشن من با جنین گرید A منفی میشدم

البته این دفعه قراره مثبت بشم (یه کم دلداری بدم به خودم 😂😂😂)

خدا رو شکر 🙏🏻🙏🏻 ان شاء الله که بقیه هفته ها بسلامتی و خوبی طی بشه و دخملتو بسلامتی بغل بگیری 🤲 ...

ممنونم عزيزم

همچنين عزيزدردونه شما❤️❤️

سلام خانم های گل چند روزی نبودم دیروز هیستروسکوپی داشتم  از ساعت ۱۲ ظهر تا ۹ شب منتظر بودم و گف ...

سلام عزیزم. انشالله هر چه زودتر سلامتی ات رو بدست بیاری. من هم هیستروسکوپی شدم راستش همون موقع بعد از بهوش اومدن هیچ مسکنی مصرف نکردم کسی هم بهم نگف که دردات بعداً میاد سراغت خلاصه دو ساعت بعد اینطوریا چنان دردی گرفتم که همون طور که خودت گفتی زمین رو چنگ میزدم اصلأ نمیدونم اون لحظه چند قرص و شیاف رو پشت هم مصرف کردم ولی بعد از اون دیگه درد شدید نداشتم فقط همون روز اول بود. انشالله که برای شما هم دیگه مشکلی نباشه.