2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزيزدلم يكى گفت ده روز يكى گفت دوهفته ولى اگه زودتر بياد زنگ ميزنيم ده روز ميشه اخر همين هفته دوهفت ...

ان شالله بسلامتي باشه و همه چيز عاليه. فك كنم تو سلفري جنسيتم قطعي ميگن  زودتر از انومالي متوجه ميشي گرچه الانم احتمالشووو ميدوني

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ايناس اين مدلش توش يدونه سوتم داره

چ جالب

نديده بودم

بگو حالا تو ده  يازده ساله از همه دورى ازكجا ميخواستى ببينى عقب مونده🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ان شالله بسلامتي باشه و همه چيز عاليه. فك كنم تو سلفري جنسيتم قطعي ميگن  زودتر از انومالي متوجه ...

فداتشم عزيزم سلامت باشى

آره قطعيشو ميگن😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم خوبی؟رفتم غدد رویان ازمایش و سونو هارو دید نمونه برداری گره گلوم رو هم دید گفت نمونه بردا ...

ان شالا كه هم جواب نمونه برداريت خووووووبه

هم جواب ازمايشاااااات همگي اوكي هستن و به زودي زود خبر انتقال و بعدم بارداريتووووو مياي ميگي😍😍

چ جالب نديده بودم بگو حالا تو ده  يازده ساله از همه دورى ازكجا ميخواستى ببينى عقب مونده🤣🤣🤣

عاره منم خواهرم گرفته بود يكم در جريانم ادم دور باااشه  نميدونه مگر تو اينستااا اتفاقي چيزي ببينيم

تشك بااااااازيم هست ولي خواهرم بچش خيلي حال نكرد منم نخريدم قرار شد براهمونو بيارم كه انقد مشغول جيزاي ديگش شدم يادم رفت از ٤ ماهگي مهمولا استفاده ميشه

كه من هم واكسن زدم هم ختنه كرديم هم تواون دوران فقط تو خواب سينه ميگرفت كه بكل يادم رف😒

قربونت برم دعا کن برام سونو قلب میرم همه چی خوب باشه این هفته میرم❤️❤️خدا پسراتو حفظ کنه صالح ب ...

ان شالله همه چي عاليه

بعد سونو قلب ازمايش روتين بارداري مينويسن تيروييد و قند و ٠٠٩٩ دكترت نگفت حتما خودت ياداوري كن