2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عاره منم خواهرم گرفته بود يكم در جريانم ادم دور باااشه  نميدونه مگر تو اينستااا اتفاقي چيزي ببي ...

والا بعضى وقتا اينقد احساس عقب موندگى ميكنم تو اينستا هم ميچرخم اما نه زياد

قبلا ك توخوابگله بودم علم و اطلاعاتم عالى بود از بچه ها ك جداشدم چون تنها بودم و زيادم مراوده فضاى مجازى نداشتم احساس حقارت داشتم🤣🤣🤣

الانم نسبت ب خيلى چيزا همينجورم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم دعا کن برام سونو قلب میرم همه چی خوب باشه این هفته میرم❤️❤️خدا پسراتو حفظ کنه صالح ب ...

سوره يس قلب قرانه زياد بخون براى تشكيل قلب😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
والا بعضى وقتا اينقد احساس عقب موندگى ميكنم تو اينستا هم ميچرخم اما نه زياد قبلا ك توخوابگله بودم ع ...

كلاااا  وقتي رفت و امداش محدود ميشه و تماساش و مخصوصااا شاغلم كه نباااااشه بيشتر وقتش تو خونست اين حس سراغش مياد و طبيعيم هست منم بعد بارداري اولم خيلي افتاده تر شدم چون نسبت به خيلي چيزااا اطلاعي ندارم هي ساكتم كلااا😄 البته تو شرايط حضوريشم زياد قرار نگرفتم ولي تو گروه مدرسمون هستم يبحثي ميشه همه ماشالا صاحب نظرننن و خيلي خوب اطلاعات دارن منم از دور فقط نيگااااااا😅

كلاااا  وقتي رفت و امداش محدود ميشه و تماساش و مخصوصااا شاغلم كه نباااااشه بيشتر وقتش تو خونست ...

اره ولى بده ادم دور بمونه

سلام خانم های گل چند روزی نبودم دیروز هیستروسکوپی داشتم  از ساعت ۱۲ ظهر تا ۹ شب منتظر بودم و گفتن باید شب قبلش که شام خوردی و تا ۵ صبح فقط اشامیدنی و از ساعت ۵ تا ۱۲ هیچی نخورید بیایید بیماذستان و خلاصه تا ساعت ۹ شب که رفتم اتاق عمل دیگه داشتم از حال می رفتم و تازه بعدش همه تا یک تا ۲ ساعت بعدش مرخص شدن ولی من تا ۲ شب بهوش نیامدم و بعدش هم با درد بهوش اومدم و صبح مرخص شدم و باماشین راه افتادیم شهرمون حدود۱۲ رسیدیم ناهار خوزدم و مفنامیک خودم دیگهازخستگی خپابم برد ولی چشتون روز بد نبینه حدودای ۴ عصر بادرد وحشتناکی از خواب پریدم و به زور خودم را رسوندم دستشویی و اونجا از درد وحشتناک داشتم دیوار رو چنگ میزدم که با صدام و گریه هام شوهرم و دخترم از خواب پریدن و اومدن سراغم بعد شوهرم ۳ تامفنامیک دادم و اومدم تو تخت .که ۵ دقیقه بعدش باز عمون درد سراغم اومد که لمانم را بری و شوهرم همون موقع سوارم کرد و راهی بیمارستان مرکز استان شدیم تو راه که حدود یک ساعت بود دردو کمتر شده بود ولی بی حال شده بودم وقتی رسیدیم رفتم اورژانس مامایی که اونجا گفتن باید بری پیشدکتر خودت شیرازولی حالا برو بیرن سونو یده .بعد کل دوندگی واین سونوگرافی و اون سونوگرافی اخرش سونو دم تمام رحم و لگن که گفت هیچت نیست .اخر هم ندونستم چم بوده ولی کلی زجر کشیدم و اینکه شکمم باد داشته باشه درد میاد سراغم پیش خودم میگم این دردها شاید نشونه چسبندگی روده باشه من تو این چند سال چندین بار این درد اومده سراغم یه نظرتون چسبندگی حفره شکمی ندارم دوستان نظراون بگید .چکار کنم ایا مثل منم کسی یوده با این درد های وحشتناک ببخشید زیاد شد.حالا هم درد دارم ولی کم

اهان اينو من يكى از دوستام ميخواد از اون مدل چوبيهاسو برام بسازه

سلام خانم های گل چند روزی نبودم دیروز هیستروسکوپی داشتم  از ساعت ۱۲ ظهر تا ۹ شب منتظر بودم و گف ...

اخ عزيزم چقدر اذيت شدين

ان شاالله بلا دوره

والا من نميدونم ومظرى نميدم اما فقط براى سلامتيتون دعا ميكنم

خواهر ما ای وی ایام نمیتونیم به من که اونجوری گفتن نمیده نمیدونم صحت داره یانه

واقعا؟؟؟ دليلش چيه خب🤔