2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
میعنی به خاطره داروهاس

جالبه

حالا بايد بپرسم

يكى از دوستاى من طبيعى لاردار شد اما انوكسا و اينارو بخاطر ايمنى ميزد چون چندبار سقط داشته

اما ذخيره بندناف هم انجام داد

حالا بايد اينو تحقيق كنم از دكترم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فقط املامو    

مهم اينه ميفهممت😅😅

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالبه حالا بايد بپرسم يكى از دوستاى من طبيعى لاردار شد اما انوكسا و اينارو بخاطر ايمنى ميزد چون چن ...

والله بپرس به منم خبر بده منم نمیدونم راسته یا نه یکی از فامیلامون نمی‌دونست من ای وی اف کردم گفت 

https://www.rsct.ir/process/limits

ظاهرا حرفت صحت داره پروانه جون

داروهاى انعقادى و كمك بارورى منع داره براش

و منم ك تبخال تناسلى دارم نميتونم

اما تتو اينا تا بيشتر از شش ماه گذشته باشه اشكال نداره

ان شاء الله این بار دست و دامنت سبز میشه کار خوبی کردی همسرتو تنها نذاشتی و همونجا پیگیر شدی البته ...

ممنون مهتاب مهربون. توکل به خدا. 

راستش هم به خاطر همسرم بود که نمیتونه بیشتر از دو هفته بمونه و هم کار خودم که تازه شروع کردم و نمیتونم اولش زیاد مرخصی بگیرم.

سلام خانم های گل چند روزی نبودم دیروز هیستروسکوپی داشتم  از ساعت ۱۲ ظهر تا ۹ شب منتظر بودم و گف ...

سلام خوبی دوست عزیز بنظرم غذاهای باطبع گرم بخور و غذاهای باددار یا نفاخ اصلا نخور  عسل گردو  نبات کاچی اگه بلدی توش دارچین زنجبیل فراوون بریز بخور در کل چیزای گرم بخور که رحمت جمع بشه من اولین بار که تخمک کشی کردم همسرم از بیرون برام سوپ جو خرید اون شب خوردم چشمت روز بد نبینه تا صبح از درد و ناله به خودم میپیچیدم نباید سووپ جو میخوردم جو خیلی نفاخه

دخترا هزینه پی ار پی چقدر میشه حدودی هم میدونید بگین؟ و اینکه حتما باید ازخودمون نمونه بگیرن ؟میشه ...

من تقریبا یه ماه پیش انجام دادم ازم ۶۰۰ بردن واسه پی ار پی.. اهوازم.مرکز مهزیار 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕