2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
آره بخدا حداقل بتونم بخورم نی نی خوب وزن بگیره. اتفاقا خود دکتر تاکید کرد که وعده های غذاییت رو کامل ...

عزيزم ان شالله باهمين روند و روال و باهمين دوز همه چي تا اخر خوووووب پيش ميره  و فرشتتو سالم بغل ميگيري ان شالله😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😋 ای جان روز ۱۴ ، ۶۲۲ روز ۱۶ ، ۱٨۰۰ علائم: سفتی و درد سینه، حالت تهوع فقط ولی بالا نیاوردم ...

عزیززززم 😍😍😍 بتات چون بالاست میگن که بتای دخمله 

ولی علائمت ‌میگه من پسرم 😂😂 خب دیگه خیلی خوب راهنماییت کردم 😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من دوبار منفی شدم یک بارم کورتاژ کردم اونجا. بخاطر این می گم. وگرنه که تا جایی که من می دونم بیمارست ...

من دیگه رسما روانی شدم هر کی یه حرفی میزنه استرس میگیرم یه روز امید دارم یه روز ناامیدم،حالا میگم نکنه جنین شناسش کار بلد نباشه نکنه گرید جنین هام خوب نباشن

@marshmaloo     عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹 به نيت شما زيارت عاشورا و دعاي توسل خ ...

سلام سحر عزیزم ممنون از لطف ومحبت شما وهمه عزیزانم.ان شاءالله با دعای شماخوبانم.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دست گلت درد نکنه عزیزممم، چه کار خوبی کردی لیست کردی خدا خیرت بده 😍🤲🌹

قربونت بازم كامل نيس

ش.   ورت و سوتينم براي خودتون بخاطر تغيير سايز اخراي بارداري بريد بگيريد

سوتين شيردهيم هست البته اينا بعد ٣/٤ ماه بچه يكم جون گرف به فكر قر و فر ميفته ادم همون اول اصلا حاليش نيست چي بسته😂مگر بخايم جايي بريم مهموني چيزي بخاد بياد يكم بفكر فرو بريم😅

اين لباس تيكه ايااا بيمارستانم مثلا توش تاب داره يا بادي استين كوتاه يا بچتون بايد سرمايي باشن بشه اوناروزير لباس اصلي تن كرد يا بلااستفاده ميمونن

يرهمي جورابدارم زرتي كوچيك ميشه باز بي جورابو بكم بياد رو ساق پا موردي نداره ولي جورابدار نميشه

اگه براي سرويس چوبم نميخاين حضوري بريد

يا اگرم رفتيد فقط براي خريد اونا كه سايت دارن ميتونين راحت مدلارو ببين

ساحل چوب

آپادانا

بالسا چوب

بامينو

صندلي ماشينم خودتون تنها با ماشين بخاين بريد حتما لازم ميشه

رورريك من بخاطر ستون فقرات نخريدم

كالسكه بخاطر گوووووشاد بودنمون تو پياده روي و تردد نگرفتم ولي يسرياااا واقعااا لازمشون ميشه

شير دوش شير دوش لرقي يسريا سينه هاشون مقل خواهرم پسرش بد سينه بود موند سنگ شد لازم ميشه ولي خداروشكر من پسرم خودش ميخورد گاهيم حس ميكردم دار لر ميشه ميدوشيدم تاريخ ميزدم ميذاشتم فريزر براي تا يماي دكترم اينم باز بسته بشرايطتووون داره

تشك و بالشت دوسري ميخاين يسري براي خونه چون من اتاقم به تخت كنار مادر وتخت و پارك اوكي نبود ديگه تشك جدا براي خونه داشتم يدونه هم ازين سباااا براي مهموني بيرون كه چقدرم رفتم😒😒

جورااااااب

پاپوش

كفش من اولين كفششو براي سيسموني سايز٢٥ گرفتم قشنگ تو يسنين كه ميجوعن همه جارووو اونو خوب گرفتم ولي كفشااا كوچيكتر يا تازه راه افتادن( معلوم نيست كيه) يا بغلين همون پاپوش براشون خوبه نخريد همون موقع بخريد بهتره

ولي لباس با توجه به سن و فصل يكم فسفر سوزوندن ميشه راحت خريد براي منم بد نشد چون هم پسرم بد قلق بود نميشد باهاش خريد رفت هم كرونا شده بود خيلي به خريداينترنيم عادت نداشتم اونموقع

ش.  ورت و زير پيرهن براي دو سال به بعدم ميشه بعد پوشك ش.   ورت ميخان😂

اها مايه لباس بچه برا شستن حولش

من لباساشو بادست ميشستم ولي حوله خيلي پيش مياد جيش ميكنن اون اولش

ديگه فعلا اينارو يادمه😅

یکی از آرزوهام خرید سیسمونیه

بچه ها دلم داره آب میشه درموردش حرف می‌زنید 

5 روز مونده تا جواب. دلم تو دلم نیس 

راستی بچه ها من یکم حس پریودی دارم امشب. ترس دارم نکنه پریود بشم