2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بد که هست هرچی سن بارداری بالاتر میره نیاز به خون‌رسانی هم بیشتر میشه در هر صورت بااااید بخوریم چاره ...

من يادمه سر پسرم هرروز  ده ليوان اب ولرم

كلي كاهوووو وروغن زيتون 

اب انجير الو

و روغن زيتون دوقلشق ناشتااا ميخوردم هر

اصلنااااا انگار تاثيري نداشت

اينسري درونحد نميتونم بخودم برسم فقط ابووو ميخورم اونم نه انقد و ولرم  و با الو زردالووو كه تاثيريم نديدم رو اوردم به لاكسي ژل اونم كه هيچي😅

بايد بخوريم نهايت سر ميشيم ديگه 

من يادمه سر پسرم هرروز  ده ليوان اب ولرم كلي كاهوووو وروغن زيتون  اب انجير الو و ر ...

نه بابا من که هیچ مواد غذایی دیگه جوابگو نیست در مقابل آهن 😅😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
والا من با مادر همسرم تو ی ساختمونیم  عزیزم الان همسرم هروقت مریض شدم یا نتونسم غذا درست کنم ب ...

بفرستن كه نداريم ميگن بيااا ببر😂فاصلمون تفريبااا يربه ولي با مادرم اينااا يساعت تو ترافيك كه بيشترم ميشه

توهم ميگي بگم الان بچه ها ميگن دغدغه اينوووو باش😂ولي خدايي فكرم مشغولشه😅😅😅

بفرستن كه نداريم ميگن بيااا ببر😂فاصلمون تفريبااا يربه ولي با مادرم اينااا يساعت تو ترافيك كه بيشترم ...

بابا بگو چرا خودتو اذیت میکنی الان تو هم بارداری هم ی بچه داری هم هماتوم داری هم اینکه کرونا ضعیف ات کرده  واقعا ادم تو بارداری گ ش ا د میشه😂

پرو باش والا الان جاری منم بچشو هرجا بخواد بره میاره میزاره خونه مادرشوهرم اصلا ام اینا خوششون نمیاد اما مگه اون براش مهمه میگه وظیفشونه نوشونه اصنم ب مادر خودش چون شاغله فشار نمیاره 

بزار غذا بفرستن قشنگ حالشو ببر 

تیکررررر بذاررررر دیگهههه 😍😍😍😍

وووییییی من!

اینقدر ترسوام 

یادت نیست تا روز ۱۴ حتی بی بی چکم نزدم

انشالله چند ماه دیگه تیکر میزارم😊

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وااای 🤣🤣🤣🤣 به سلامتی عزیزم قربون دست وپای کوچلوش 

سلامت باشی عزیززززم😘😘 قربون دل مهربونت

انشالله نی نی دومِ خودت 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ینی واس شمام ریسک داره؟؟؟ ماشالا مال همرو با ریسک میزنن🤭

نه ریسک رو که کلا میزنن واسه همه، عددش مهمه که چنده، توی ریسک فکر کنم هرچی عدد بالاتر باشه یعنی سالمتره، مثلا برای من یعنی احتمال نقص یک در شش هزار و دویست و نود هست. کسی که عدد ریسکش بالاتره یعنی احتمال نقص کمتره. اون عدد مام هست که نباید خیلی بالا باشه. هرچی پایینتر باشه بهتره

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که خدا فرزندت رو در پناه خودش حفظ کنه و ب سلامتی بغلت بیاد ا ...

واقعا! برا من!؟

قربونت عزیزززم خیلی لطف کردی اتفاقا امروز عصر برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم مرسی خاله جونش که به یادش بودی😘😘😘😘 خدا دوتا فرشته ات رو حفظ کنه