2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عكس دادم نيومد؟؟؟ من ntds هم مام نداره فاكتوراي ديگم مام داره

نه عکسی ندیدم من‌ . توی غربالگری دوم مهمتر از همه AFP هست، مابقی اگر توی ان تی اوکی بوده اصلا دیگه نیازی به انجامش نیست. آنومالی هم خوب باشه دیگه ریسک و این چیزا کم اهمیت میشه. همون زیر نمودار قرمز باشه کافیه. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عکسی ندیدم من‌ . توی غربالگری دوم مهمتر از همه AFP هست، مابقی اگر توی ان تی اوکی بوده اصلا دیگه ن ...

اها ممنونم تو از نيلو خوندم،afp بالاي٢/٥ نياز به تكرار داره  

ولي اين جدول سفيدابراي منه ،اون جدول زرده  بازه ازمايشگاهيه يعني؟؟

عاره ان شالله دوم ببرم ببينم چي ميگه

همه چیز عالیه عزیزم خدا رو شکر 🤲🌹

ممنوووونم عزيزم

سحر فرق عفونت باكتريايي با قارچي دكتر تشخيص ميده؟؟ يا خودمونم ميتونيم

من گاها يكم خارش دارم ميخام وايسم تا دوم يباره برم دكتر مشكلي نداره؟؟

اها ممنونم تو از نيلو خوندم،afp بالاي٢/٥ نياز به تكرار داره   ولي اين جدول سفيدابراي منه ،اون ...

نه عزیزم جدول زرده برای شماست که خوبه شکر خدا. مهم ترینش همون AFP هست، هرچند که مابقیش هم نرماله، به سلامتی ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

ممنوووونم عزيزم سحر فرق عفونت باكتريايي با قارچي دكتر تشخيص ميده؟؟ يا خودمونم ميتونيم من گاها يكم ...

قارچی معمولا ترشحات حالت پنیری سفید میشن و بوی ترشیدگی مانند دارند. باکتریایی ترشحات زرد و سبز میشن و بوی مرغ و ماهی و کربن دارند. اگر سطح پوستت خارش داره لباس زیر نپوش و خشک و خنک نگه دار تا بری دکتر ولی اگر از داخل خارش داری زودتر برو دکتر عزیزم.

قارچی معمولا ترشحات حالت پنیری سفید میشن و بوی ترشیدگی مانند دارند. باکتریایی ترشحات زرد و سبز میشن ...

ممنونم اسكرين ميگيريم وقتي عميق فك ميكنم قابل تشخيص نيس برام😅چون انقد استرسي ميشم

ولي پنيري نيست ترشحاتم سفيد پررنگه حالا نميدونم بخاطر شيافه يا ترشحه نميدونم ولي خارشم بيرونيه همون اولشه اونم نه هميشه 

دكترم فقط از سوال تشخيص ميده درسته؟؟ 

عه من فك ميكردم اونا كه تخمك زياد ميگيرن ازشون به همسرم ميگفتم دعا كن هايپرم شدم شدم يباره ديگه عوضش ...

اره همه همین طوری میگن. توکل ب خدا عزیزم. ان شاالله خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱