2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
نمیشه که دخیل ندیم ، شوهرا که اکثرا نیستن کارامونو ‌باید‌ خودمون‌ انجام ‌بدیم‌ ، خانواده شون هم‌ که ...

عاااااره دقيقاااااا همينجوري رويان مگه نرفتي؟؟؟ ميخاي بري مام؟

از الان دارم منم فكر ميكنممنيم كه دوتا پسر دارم رفتارم چجوري با عروسام😅ان شالله كه اگه قراره افتضاح باااشم اصلااا نباشم

عزیزم من خودم بدون قرص اصلاااا پریود نمیشدم، هم دوفاستون استفاده کردم هم مدروکسی و هیچ کدوم اثراتی ک ...

عزیزم من قبل از مدروکسی اصلا لکه بینی وسط سیکل نداشتم و پریودهام با دو روز اینور اونور تاریخش میدونستم 

آره عزیزم روی بدن من جواب نداده 

یعنی دو فاستون جواب نمیده؟

پنج شنبه میرم پیش  خود دکتر مرکز سونوم کنه ببینم کیست بوجود نیومده 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ان تي احتمال داد تو ١٥ هفته قطعي گفت ولي تا الان جفت احتمالاي ان تيش درست بوده

بمن تو ان تی گفت فعلا زوده.حتی احتمالم نداد.یکم نگران شدم.میگم نکنه نی نی هام کوچولو موندن.آخه غذادرست حسابی نمیخورم

اي جووووووووونم ان شالله بسلامتي بعل بگيريش عزيزم اين استرااااحت حق توعه😂 من تا حالا بهداشت نرفتم ...

سللمت باشی عزیزم..اره واقعا استراحتدنیاز دارم .کم کم دارم به مرحله تنگی نفس میرسم..

برا عفونت اگه قارچیه مشکلی نیست ده روز دیگه بری دکتر فقط خارشش ممونه اذیت کننده باشه..اما اگه باکتریاییه باید زود درمان شه..بهداشت تشکیل پروندا بده بنظرم خوبه.من هر دو هفته یه بار فشار وزنم قلب نی نی ازمایشات و سونوها رو برام ماما بررسی میکنه..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
بمن تو ان تی گفت فعلا زوده.حتی احتمالم نداد.یکم نگران شدم.میگم نکنه نی نی هام کوچولو موندن.آخه غذادر ...

عزیزم احتمال اسمش با خودشه نگران نباش قطعی مشخص نبوده وگرنه بهتون میگفت به خاطر فسقلیا باید به خودت برسی 

انشاءالله سونو بعدی جنسیتشون هم مشخص هست 

عاااااره دقيقاااااا همينجوري رويان مگه نرفتي؟؟؟ ميخاي بري مام؟ از الان دارم منم فكر ميكنممنيم كه دو ...

نه انشالله مادر شوهر خوبی میشی فقط یادت نگه دار یاردار شدن شله زرد و جیگر نبری 😃

چرا از رویان وقت گرفتم ولی برای ۷ شهریور هنوز نرفتم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ همون سه صدم بود بازم فردا باید برم پیش دکتر.  فکر کنم یک به ...

ان شالله كه خيره و با داروووو زودي بياد تو رنج عزيزم 

عاره منم زياد سر درنياوردم چون چهارتا چيز ديگه هم  نسبت به مام سنجيده شده بود  بايد دكتر ببينه اگه ببينه اونااا فقط ريسكارو ميبينن انگار

نه انشالله مادر شوهر خوبی میشی فقط یادت نگه دار یاردار شدن شله زرد و جیگر نبری 😃 چرا از رویان وقت ...

خدا كمك كنه واقعاااا😂😂😂

ان شالله بسلاااااامتي باااشه عزيزم با دكتر نسرين گرفتي؟؟

سلام خوبی عزیزم؟؟دیدم درمورده قرص مدروکسی هست بهت بگم این قرص هورمونارو بهم میریزه من هروقت میخورم د ...

بعد بار دوم پریودیت تنظیم شد 

من پریود شدم با خونریزی زیاد و لخته و الان بعد چهار روز دوباره پریود شدم 

نگرانم که نکنه همینطور بهم بریزه

سللمت باشی عزیزم..اره واقعا استراحتدنیاز دارم .کم کم دارم به مرحله تنگی نفس میرسم.. برا عفونت اگه ق ...

سر پسرم يهوو واكسن دوماهگيش رفتم اونم شرق سمت خونه مامانم اينا چون بعد واكسن اونجا ميموندم😅 

فرقشون از كجا معلومه؟ 

عاره عزيزم بروووو قشنگ يماه و چهل روزم بعد تولد بمون قشنگ جون بگيري بعد ان شالله بسلامتي برگردي خونت

عزیزم من قبل از مدروکسی اصلا لکه بینی وسط سیکل نداشتم و پریودهام با دو روز اینور اونور تاریخش میدونس ...

تمام داروها حتی اگر بهترین هم باشند روی بدنهای متفاوت تاثیرات متفاوت هم دارند ، کلا هر دارویی اوایل استفاده یکم بدن رو از حالت عادی خارج می‌کنه مخصوصا داروهای هورمونی. ان شاالله که خیره و مشکل خاصی نیست. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم