2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
بچه ها من اینروزا همش ساعت رُند میبینم به ف ل نیک میگیرمش انشاءالله که خبراز مامان شدنم داشته باشه🤗 ...

ان شاء الله🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی تبریک میگم امیدوارم بقیه مراحل هم عالی پیش بره براتون اگر تمایل دارید میشه بگید ساروگیت رو چطور ...

ممنون عزیزم.  ان شاء الله هر چی زودتر نصیب شما هم بشه.  واسطه بهم معرفی کردش. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
مبارک باشه عزیزم ان شاالله به سلامتی این دوران رو طی کنی💖

ممنونم عزیزم انشاءالله 

انشاءالله همه بچه های گروه و خصوصا خودت 😍

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
نه خیلی هم عالیه .ان شاالله دوقلو هستش 😍

قربونت عزیزم نه ی دونه است 🤩

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام معجزه جون..خوبی؟🤩 ممنون🌹 .اره خداروشکر  دیروز سونو بودم گفت خوبه.

خداروشكر ماهم خوووووووبيم

خداروشكر به مامانت اينا گفتي؟؟؟😂

من سه روز يكم سوزش و خارش داشتم بعد باز لباس زير نپوشيدم بهترم لازمه بيگيري بشه؟؟ بشه ده روز ديگه دكترمو ميبينم ديره؟

قربوووونت برم عزیزم ممنونم. اره همه تدابیر برا بعد پانکچره گفتم بپرسم ببینم برا قبلش میششه کاری کرد ...

عه من فك ميكردم اونا كه تخمك زياد ميگيرن ازشون به همسرم ميگفتم دعا كن هايپرم شدم شدم يباره ديگه عوضش جنينامون زياد ميشن😂

بچه هااا نميدونستن؟

@هانیلsآریل    

سلام خوبي؟؟ تيروييدت چي شد؟ دكتر چي گفت؟

من جواب غربالگريم اومده ntds  ريسكشو زده يك به٩٦٠ بعد تو نمودار تو سبزه ولي قدش بلنده داره نزديك قرمزااا ميشه😅

براي تو چند بود؟دكتر خودت رفتي؟

بچه ها من اینروزا همش ساعت رُند میبینم به ف ل نیک میگیرمش انشاءالله که خبراز مامان شدنم داشته باشه🤗 ...

آرهههه

ان شاالله ك خيره🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

براى من ك واقعيت داشت

مخصوصا همون دوتاساعتى ك رفتم تفسيرشو خوندم از باردارى و بچه دار شدن حرف ميزد😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام دوستان. خوبین؟ برای حالت تهوع شدید و حساسیت شدید به بوی گوشت چه پیشنهادی دارید؟ از صبح جز دوغ هیچی نخوردم. دم بالا اومدنه خیلی حالم بده. 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....