2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
سلام خوبی عزیزم؟؟دیدم درمورده قرص مدروکسی هست بهت بگم این قرص هورمونارو بهم میریزه من هروقت میخورم د ...

ممنونم عزیزم 

توی این تاپیک کسی بهم نگفت لطف میکردند میگفتند خوب بود

دیگه پریودی درست میشه؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم  توی این تاپیک کسی بهم نگفت لطف میکردند میگفتند خوب بود  دیگه پریودی درست م ...

خوب بله نخوریش همورمونات درست میشن .حالا میخای مطمئن بشی با دکترت تماس بگیر.ولی سعی کن نخوریش دوفاستون خیلی بهتراز اینه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خوب بله نخوریش همورمونات درست میشن .حالا میخای مطمئن بشی با دکترت تماس بگیر.ولی سعی کن نخوریش دوفاست ...

از خوردنم یک ماه بیشتر میگذره 

یعنی اثرش نرفته😊

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
از خوردنم یک ماه بیشتر میگذره  یعنی اثرش نرفته😊

میگم بهم میریزه من چون پریود نمیشم فقط باقرص هست به صورت طبیعی نمیدونم چقد زمان داره درست شه

سلام دوستان.  خدارو شکر جواب آزمایش من مثبت شد.  ان شاء الله بحق این ماه و ناله های حضرت ...

سلام عزيزم

الهى هزاران بارشكر ك مثبت شد

خودتون خيلى بهشون حواستون باشه ب ايشونم بگين خيلى مراقب باشن

چيزاى تقويتى براشون بخرين

ان شاالله ك مياد بغلتون سلامت و ميشه چشم و چراغ خونه تون🤲🏻🤲🏻💖💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها من اینروزا همش ساعت رُند میبینم به ف ل نیک میگیرمش انشاءالله که خبراز مامان شدنم داشته باشه🤗.

راستی اینو از دوتا بچه های اینجا فهمیدم که باردار شدن منم ازش انرژی مثبت میگیرم.

سلام عزيزم الهى هزاران بارشكر ك مثبت شد خودتون خيلى بهشون حواستون باشه ب ايشونم بگين خيلى مراقب با ...

فریناز جون شما بودید که میکفتید ساعت رُند میبینید؟؟

ممنونم عزیزم  توی این تاپیک کسی بهم نگفت لطف میکردند میگفتند خوب بود  دیگه پریودی درست م ...

من که گفتم سعی کن این چند ماه با دوفاستون مرتب کنی عزیزم.ولی الان ی چی بخور پریود بشی.بعدش از روز ۱۵بخورتا ده شب

سلام دوستان.  خدارو شکر جواب آزمایش من مثبت شد.  ان شاء الله بحق این ماه و ناله های حضرت ...

خیلی تبریک میگم امیدوارم بقیه مراحل هم عالی پیش بره براتون اگر تمایل دارید میشه بگید ساروگیت رو چطور پیدا کردید ممنونم

سلام عزيزم الهى هزاران بارشكر ك مثبت شد خودتون خيلى بهشون حواستون باشه ب ايشونم بگين خيلى مراقب با ...

ممنون عزیزم   چشم حتما 

ان شاء الله شما هم این دوران رو به سلامتی و خوبی پشت سر بگذارین🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
مرسی عزیزم باز الان بهتر شده برگشت ب تنظیمات کارخانه 🤣🤣نمیدونم والا خواهرش و میگف ت یه سال طول کشی ...

همينكه ميدونه باز ممكنه از مردا هم مشكل باااشه خوووبه

من خودم اصلاااا نميدونستم برايذچكاب رفتم كه گفتم مشكلي نبود باشه براي چندسال ديگه اونموقع هم با خواهرشوهر اوكي بودم ميگفتم خلاصه رفتم جكاب گفت فوليكول غالب داري٢١ فك كنم از فردا يشب درميون نزديكي داشته باش من همينكه فهميدم اوكيم خيالم راحت شد و ديگه پيگيري نكردم تا چند سال بعد چندسال كه فهميدم مشكل از همسرمه فهميدم خواهرشوهرمم همسرش مشكل داشته  ميتونست حداقل همون موقع به عنوان راهنمايي بگه شوهرتم يه آز اسپرم بده

من خودم با دوستام كه حرف ميزنم بعد مسكلم كه كلا لالم بابت سوال پرسيدن از بقيه ولي حرفم خودشون بكشن وسط ميگم عاره من تو اون سالا كه نميخاستم هم خودم هم همسرم ازمايش داديم كه خيالمون راحت بشه

منظورم درين حد راهنماااييه نه اينكه بخاي به طرف مستقيم بگي ناراحت بشه

البته ادما و شرايطاااا خيلي فرق ميكنه من از خواهرشوهرم بعد سالهااا كه فهميدم،يكمااا دلخور شدم كه چرا بهم حتي يه اشاره هم نكرد