2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
عزیزم بعد انتقال یکم پریود بهم می‌ریزه تا دو هفته صبر کن اگر نشدی اول آزمایش بتا بده بعد برو دکتر، ا ...

سحر جون چند روزه عقب انداختم .اصلا انگار نه انگار هیییییچ حسی هم ندارم که پری بشم.گلاب به روت حالت  تهوع دارم.

میترستم کیستی چیزی شده باشه.

موندم صبر کنم تاپری بعد برم دکتر یازودتر برم دکتر؟

بی بی زدم منفی من که مطمئنم هستم  باردارنیستم فقط منتظرم بشم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوستان کسی هست که برای بچه دوم بخواد انتقال جنین بده؟ معجزه ۹۷ بود که گویا خبری ازش نیست دیگه

سلام عزیزم باردار شد شکر خدا الان شانزده هفته و چند روزشه ماشالا 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر جون چند روزه عقب انداختم .اصلا انگار نه انگار هیییییچ حسی هم ندارم که پری بشم.گلاب به روت حالت & ...

ان شاالله که خیره عزیزم، یکم دیگه صبر کن بهتره خودت طبیعی پریود بشی، بخاطر داروهای انتقاله.

من با میکرو باردارشدم بچم سه سالشه یه نی جنین دارم نمیدونم کی انتقال بدم الان ۴ ساله فریزن میترسم ...

عزیزم فکر کنم مدت زمان فریز بودن تأثیری توی کیفیت جنین نداره، چه یک ماه چه چند سال. تا ۱۰ سال قابل انتقال هستن. فقط چون یک بسته بیشتر نداری قبل انتقال کامل خودت رو تقویت کن و تمام بررسی های لازم رو مجدد انجام بدید چون بعد از چهار سال آزمایشات و بررسی های قبلی دیگه اعتباری ندارند. ان شاالله که خیره 🤲🌹

ان شاالله که خیره عزیزم، یکم دیگه صبر کن بهتره خودت طبیعی پریود بشی، بخاطر داروهای انتقاله.

ان شاءالله عزیزم خیلی دعا کن .یکم روحیم ضعیف شده.

طاقتم کم شده  خدا به حق این وقت اذان به زودی معجزه رو بهم نشون بده.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ان شاءالله عزیزم خیلی دعا کن .یکم روحیم ضعیف شده. طاقتم کم شده   خدا به حق این وقت اذان به زو ...

الهی عزیزم، از دست این داروهای هورمونی همه چیز آدم رو میریزن بهم ⁦☹️⁩. درست میشه ان شاالله گلم 🌹

سلام عزيزم  اتفاقا الان داشتم میخوندمش یاد فرزی افتادم گفتم بهش بگم  شیر منیزیم ضرر داره ...

من دکترم بهم دادش گفته بخور.آخه من خونریزی مقعدی هم داشتم.هیچی هم روم جواب نمیداد.منیزیم هیدروکسیاید ۸درصد

روش هم برا باردار چیزی ننوشته 

@faaaaaa         عزیزم این لیست خانمهای منتظر هست 🌹

سحر جان چون خودمم ختم های مختلفی دارم اگر  روزانه صد صلوات و سه آیت الکرسی به نیت شخصی که نوبتش هست بخونم کافیه ؟

عزیزم ضمنا برای فاطمه جان و مامانو سوفی عزیز فراموش کردم امروز اونم میخونم 

دوستای گلم من ازمایش دادم  دو تا فاکتور MCVپایین بود و esr بالا بود  کسی میتونه بگه اینا ...

عزیزم mcv,  در مورد فقر آهن هست یا همون کم خونی ناشی از فقر آهن که توی خانمها رایجه، احتمالا دکتر بهت قرص آهن میده. ESR  هم که بالا بوده خیلی مهم نیست چون باردار هستی توی بارداری بطور کلی یکم میره بالا.

سحر جان چون خودمم ختم های مختلفی دارم اگر  روزانه صد صلوات و سه آیت الکرسی به نیت شخصی که نوبتش ...

عزیزم صد صلوات و یک آیت الکرسی کافیه گلم‌. حاجت روا بشی ان شاالله 🤲🌹

برای باردارها سوره حجرات نمیرسی بخونی؟ 

عزیزم mcv,  در مورد فقر آهن هست یا همون کم خونی ناشی از فقر آهن که توی خانمها رایجه، احتمالا دک ...

ام سی وی  80.7بود رنج نرمال ازمایشگاه ۸۲ عه

ای اس ار ۲۲ بود رنج نرمال ازمایشگاه ۲۰ 

بقیه چیزامم جلوش LیاH نزده و خوبه 

ای اس ار فک کنم ب خاطر همین سرکاخوردگیه