2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
چرا نرسه عزیزم برا هر کدوم از ما آزمایش مثبت یا بی بی چک مثبت همیشه یه خواب بودانقدر عقده ای بی بی چ ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم 

توکل به خدای بزرگ ❤

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله 🤲⁦❤️⁩ گلم من که بالای ۳۵ تا تخمک داشتم از سه چهار روز قبل پانکچر د ...

اااای جاااان دلم. چقد اذیت شدی.

چون پانکچر قبلی تخمدانام زیادی زود دست ب کار شدن برا همین یکم نگران شدم.فک کن من پانکچرم روز ۱۱ بود😅

البته یادم نیس دردا از کی شروع شد فقط یادمه ک روزی ک امپول ستروتاید بود اگه اشتباه نکنم روزی ک اونو زدم و پس فردا عمل بود من دردای شدید و ترشحات و... داشتم گفتم دیگه تموم شد حتما فرداشم دیگه دردا کلا رفت. ولی شکر خدا ازاد نشده بودن. تازه مال من کلا ۵ تا بودن اینجوری شدم شما چی کشیدی😄

کاش تو مرکز ما هم روش شانگهای رو عمل می کردن. من اون موقع تخمکام متناسب هم رشد نداشتن برا همین کلی شون ب خلطر ریز بودن ب درد نخوردن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فک کنم همه این نگرانی هارو داشتن عزیزم چراا حالا ناراحت میشی🤭اکی دگ نمیگم 

بخاطر خودتون میگم عزیزم استرس بدترین چیزه. من یکبار اوایلش اومدم گفتم علائمم قطع شده بچه ها گفتن طبیعیه دیگه بعدش به علائم توجهی نکردم. کلا هر سوالی برام پیش میاد بعدش که جوابش رو میدن دوستان دیگه فکرم رو درگیرش نمیکنم. برای همین میگم الکی به خودتون استرس میدید.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اااای جاااان دلم. چقد اذیت شدی. چون پانکچر قبلی تخمدانام زیادی زود دست ب کار شدن برا همین یکم نگران ...

آره تا دو هفته بعد عمل درد شدیییید داشتم و شکمم مثل ۹ ماهه ها باد کرده بود . هر سه روز یکبار هم میرفتم سونو که مشکلی پیش نیاد. صبح پانکچر بهم مسکن تزریق کردن اونجا از شدت درد فشارم افتاده بود 🤭

ولی شکر خدا بخیر گذشت.

آره منم شنیدم این مدل سیکل رو که خیلی ازش جواب گرفتن، ولی شما کلی تقویتی خوردی ان شاالله با همین روش کلی تخمک و جنین عاااالی برات تشکیل میشه🤲😍

می رسه ان شاالله عزیزم ان شاالله ب زودی😍😍. منم پیش میاد بعضی وقتا که خیلی ناامید میشم و فکر می کن ...

ان شاالله که برای همه منتظرها ،بارداری سالم؛ نزدیکه گلم 

منم ناامید میشم باز به خدای بزرگ امیدوار میشم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام بچه ها خوبین. من چند روز منتظرم پری بشم ولی نمیشم اصلا انگار نه انگار هیچ تغیراتی هیچ حسی مثل ...

عزیزم بعد انتقال یکم پریود بهم می‌ریزه تا دو هفته صبر کن اگر نشدی اول آزمایش بتا بده بعد برو دکتر، ان شاالله که خیره 🤲🌹

آره تا دو هفته بعد عمل درد شدیییید داشتم و شکمم مثل ۹ ماهه ها باد کرده بود . هر سه روز یکبار هم میرف ...

الهیییییی عزیزم چقد ادیت شدی. اما خدارو شکر نتیجه اش شیرین بود😍😍

ان شاالله عزیزم. توکل ب خدا 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

من با میکرو باردارشدم بچم سه سالشه

یه نی جنین دارم نمیدونم کی انتقال بدم الان ۴ ساله فریزن میترسم

کیفیتشون پایین بیاد

یه جورایی آخرین شانسمونه برای اینکه یه بجه دیکه بخواهیم داشته باشیم

اونروز دکتر میگف اگه پسر بود زودتر حرکاتشو حس میکردی چون دختره از بیست هفته به بعد

عه دقيقا خواهر منم همينو ميگه

همش ميگفت پسر زود جون مياد و زود تكون ميخوره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم