2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام عزیزم. دو تا لیست درست کردیم یکی خانمهایی که هنوز باردار نشدن هر روز به نیت یک نفر صد صلوات و ی ...

خیلیم عالیییه خدا خودش حاجت دل همه رو بده به حق این روزا

باشه منم از فردا میخونم هردوتاشو هم به نیت کسایی که منتظرن و هم تو دلیای عزیزمون .فقط اگرم اینجا نیومدم چون بخاطر استرسم زیاد گوشی دستم نمیگیرم حتما میخونم از همگیم التماس دعا دارم🙏

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام دوستان مهربونم  ممنونم از تک تک شما عزیزان که برام دعا خوندید انشاالله ثوابش نصیب خودتون ...

عههههه من اصلا چیزی نشنیدم راجع بهش. خدا رو شکرررر که خوبین. منم ۲ ماه پیش بود فکر کنم زلزله اومد گیلان که تا کرج هم اومد امواجش ، تو حیاط مامانم اینا نشسته بودیم دقیقا داشتیم چایی میخوریم یهو حس کردم سرم گیج رفت که خواهر گفت زلزله !!! واااای خیلیییی حالم بد شد . خدا خودش همه رو در پناه خودش حفظ کنه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیم عالیییه خدا خودش حاجت دل همه رو بده به حق این روزا باشه منم از فردا میخونم هردوتاشو هم به نیت ...

خدا قبول کنه عزیزم، حاجت روا بشی ان شاالله 🤲 پس از لیست اسکرین بگیر که بدونی هر روز به نیت چه کسی باید بخونی 🌹

آره بخدا، همسرم همش میگه از وقتی باردار شدی روزی و برکتمون بیشتر شده شکر خداااا 😍🤲 از قدیم هم میگ ...

اره قربونشون برم منم اول که احتمال دادن دختره بعد که میرفتم میترسیدم بگن پسره چون خودمونم دختر دوس داشتیم پسرم خیلی خوبه ها هر دوتاشونم نعمت خداس ولی همش میگفتم اگه قراره یدونه بچه داشته باشم دختر باشه ..انشالله خدا در پناه خودش حفظشون کنه خدا خودش کمک کنه صبرمون بده  این استرسا هم زودی تموم بشه که من واقعا شب و روزم شده کابوس

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
اره قربونشون برم منم اول که احتمال دادن دختره بعد که میرفتم میترسیدم بگن پسره چون خودمونم دختر دوس د ...

دختر عشق است و بس 😍🥰🌹

الهی آمین عزیزم 🤲🌹

راستی حرکات نی نی رو حس میکنی؟ 

خدا قبول کنه عزیزم، حاجت روا بشی ان شاالله 🤲 پس از لیست اسکرین بگیر که بدونی هر روز به نیت چه کسی ب ...

لیست کدوم صفحه اس یا فردا میذارین؟راستی توام شبا این استخونای لگنت دردمیکنه؟منکه واقعا دیگه نمیدونم چجوری بخوابم خودشم فقط شبا درد میگیره

سلام دوستان توصیه هاتون برای روز قبل انتقال و بعدش چیه من دوشنبه انتقال دارم ممنون

صبحش غذا مقوی بخور اگه پاچه دوس داری پاچه بخور بعده انتقال هم بخور سیرابی و پاچه تو غذاهات ادویه نریز دو سه روز اول استراحت کن دراز بکش چیزای مقوی بخور بعدش سعی کن زیاد کار نکنی یا سبک باشه توخونه در حده پنج ده دقیقه قدم بزن اب یخ بستنی و چیزای یخ نخور خودت و ب یه کاری مشغول کن سیب زمینی ماکارانی من اینا رو خوردم تخم مرغ کلا همه چی بخور میوه و سبزیجات هم بخور یبوست نگیری  حموم هم سعی کن چهار پنج روز اول نری  بعدش هم ک رفتی سریع بیا بیرون 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دختر عشق است و بس 😍🥰🌹 الهی آمین عزیزم 🤲🌹 راستی حرکات نی نی رو حس میکنی؟ 

اره یه هفته میشه بعضی وقتا مثلا تو یه روز 3 بار هر دارم تو یه طرفم حسش میکنم مث ماهی لیز میخوره یه ب خودش میپیچه ولی دکتر گف از 20به بعد کامل حس میکنی

لیست کدوم صفحه اس یا فردا میذارین؟راستی توام شبا این استخونای لگنت دردمیکنه؟منکه واقعا دیگه نمیدونم ...

الان ریپلایت میکنم برای لیست منتظرها. لیست باردارها هم ان شاالله فردا میذارم.

هر شب نه ولی یه وقتایی آره. مثلا دیروز از ظهر تا شب از درد بخودم پیچیدم ولی بعدش بهتر شد شکر خدا. 

اره یه هفته میشه بعضی وقتا مثلا تو یه روز 3 بار هر دارم تو یه طرفم حسش میکنم مث ماهی لیز میخوره یه ب ...

عزیزممممم، منم حس میکنم ولی زیاد نیست یه روزایی زیاد حس میکنم یه روزایی اصلا حس نمیکنم.

دوستان گلم لطفا فقط و حتما کسانیکه دعاهای روزانه رو میخونن لایک کنند 🌹 عزیزان دلم امروز به نیاب ...

@faaaaaa        

عزیزم این لیست خانمهای منتظر هست 🌹

https://www.instagram.com/p/ChK9bkGgSmb/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

بچه هاى باردار درموردشيرمنيزيوم ها و ترش معده س

بخونيدش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم