2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046541 بازدید | 684523 پست
مرسی عزیزم اره باید بخورم یادم میره

سلام عزیزم ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که خدا دامنت و با بچه های ناز و سالم و صالح ب زودی زود سبز کنه الهی آمین 💜🤰

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
منم از فردا میتونم شروع کنم بخورم تاثیر داره  چون احتمالا تو این روزا پریود میشم

آره عزیزم شروع کنین به خوردن .ال آرژنین هم بگیرین بخورین دوستان میگن خوبه منم میخورم تونستین فرتیل سی ام بگیرین و بخورین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم     ممنونم ازت الهی خیرو خوبی نصیبت بشه و به زودی دامنت به وجود فرزندانی ...

مرسی عزیز دلم .ان شاالله با دعای خیر شما دوستای عزیز🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزيزم خوبم شكر خدا شما خوبي؟ آره گلم ديروز رفتم، شما رفتي؟ اوضاع نيني خوبه الحمدالله؟؟

ممنونم هفته قبل دکتر سونو کردفعلا که خدارو شکر همه چی خوبه باند به بچه نزدیک نشده واسه دوهفته بعد که بیست میشم واسم آنومالی رو نوشت

واسه شما همه چی خوب بود انشالله ؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

سلام دوستان مهربونم 

ممنونم از تک تک شما عزیزان که برام دعا خوندید انشاالله ثوابش نصیب خودتون بشه 🙏🙏

زلزله استان گیلان شهرستان رضوانشهر بود که با ما هفت کیلومتر فاصله داشت

واقعا وحشتناک بود همراه با یک صدای خیلی عجیبی که اکثرا فکر کردن رعدو برق بوده 

منم تو حیاط نشسته بودم خیر سرم داشتم چایی میخوردم 

دقیقا عین امواج دریا یه چیزی ا. سمت چپ اومد و از راست رد شد 

آنقدر شدت داشت از غرب گیلان تا شرق گیلان هم لرزوند 🥺🥺

خداروشکر به خیر گذشت 

❓❔🤔❔❓🤔❓❔🤔❔❓ بچه هاااااا برای نظ ...

سلام عزیزم من اونو ندیدم چیه؟لطفا بمنم بگین منم شرکت کنم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ممنونم هفته قبل دکتر سونو کردفعلا که خدارو شکر همه چی خوبه باند به بچه نزدیک نشده واسه دوهفته بعد که ...

خدا رو هزاااار مرتبه شکر 🤲🤲🤲

تا الان به بچه نزدیک نشده تا آخرش هم نمیشه عزیزم فقط تا میتونی استراحت کن خیلی فعالیت نداشته باش، ان شاالله به سلامت بگذرونی و به سلامت هم بارت رو زمین بگذاری 😍

آره خدا رو شکر خوب بود، جنسیت هم گفت دختر دورش بگردممممممم 🥰🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
@faaaaaa     سلام به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم به خواسته قلبیتون برسین اگه مادر ن ...

ممنونم عزیزم انشالله اجر دل پاکتو بده هزار برابر ثوابش به خودتون برسه

سلام عزیزم من اونو ندیدم چیه؟لطفا بمنم بگین منم شرکت کنم

سلام عزیزم. دو تا لیست درست کردیم یکی خانمهایی که هنوز باردار نشدن هر روز به نیت یک نفر صد صلوات و یک آیت الکرسی میخونیم. برای خانمهای باردار هم ان شاالله از فردا لیست می‌ذاریم که هر روز به نیت یک نفر سوره حجرات بخونیم که برای حفظ و سلامتی جنین خیلی توصیه شده.

خدا رو هزاااار مرتبه شکر 🤲🤲🤲 تا الان به بچه نزدیک نشده تا آخرش هم نمیشه عزیزم فقط تا میتونی استر ...

ای جااانم خداروشکر خدا حفظش کنه انشالله بسلامتی و دل خوش بغلش کنی اکثرا بعد عید نی نی ها دخترن..دختر نعمت بزرگیه 

ای جااانم خداروشکر خدا حفظش کنه انشالله بسلامتی و دل خوش بغلش کنی اکثرا بعد عید نی نی ها دخترن..دختر ...

آره بخدا، همسرم همش میگه از وقتی باردار شدی روزی و برکتمون بیشتر شده شکر خداااا 😍🤲

از قدیم هم میگفتن دختر برکته، با خودش رزق و روزی و برکت میاره 🥰🌹

سحر جان من سمت چپم درد میکنه ببخشید اینجوری میگم  دقیقا کنار واژنم تیر میکشه، جای که خط شو رت ...

آخ آخ تو هم داری این درد رو؟؟ ببین داری قشنگ جا پای من میذاری 😅😅

منم این هفته ها دقیقا همون قسمت درد داشتم کم کم خوب شد خودش نگران نباش 🥰