2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
سلامت باشي گلم ان شاالله دومادي گل پسرات 😍 دكترم چيزي نگفت الان ١٨ و ٢روزم اگر ميخواست بگه تا الان ...

نه روتين همه دكترا نيست ميگم منم ندادم

تازه بدي سه مرحله اي يبار٢٦ هفته يبارم بعد تولد😒ول نميكنن

ان شالله حالا رژيم و داروش به كنار استرسش از همه بدتره الان بعد سركلاژ استراحت مطلقي؟؟ يا غذا ...

دكتر گفت مطلق ولي نميشه كه، همسرمم چند وقته كارش خيلي زياد شده شبا زودتر از ٩ ديگه نمياد مجبورم پاشم يه غذايي درست كنم واسه خودم ولي هي ميام دراز ميكشم، صندلي هم گذاشتم جلو گاز ميشينم روش. مامانمم در هفته دو روز مياد يكم كارامو ميكنه بنده خدا. خدا به تمام مادران سلامتي و طول عمر بده 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه روتين همه دكترا نيست ميگم منم ندادم تازه بدي سه مرحله اي يبار٢٦ هفته يبارم بعد تولد😒ول نميكنن

خب پس به فراموشي سپرده ميشود مرا توانش نيست 😬

فدات بشم منم دقيقا ١٨ هفته و دوروز ميرم ميشه يك سهريور الان ١٦ هفته و سه روزم ولي طبق دكترم ١٦ هفت ...

به سلامتي عزيزممم، ان تي از همه دقيقتره، معمولا ميگن سن بارداري رو از روي ان تي در نظر بگيريد منم همونو حساب ميكنم.

@رادیس۱۲   عزیزم به نیت اینکه به فضل خدا دامنت به وجود فرزنذانی سالم و صالح سبز بشه زیارت آل ...

ممنونم ماهک جان ،مرسی از لطفتون😍😍 ان شاالله ثوابش برگرد به خودتون و دوقلوهای عزیزتون 😍😍 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره والا تاحالا كم خرج نكرديم براى بدست آوردنش منم گفتم اگر طبيعى باردار شده بودم شايد اين هرينه ها ...

عاره طبيعي بود كه قطعااا هضمش براهمممون سختتر بود

ولي الان با سختياااا و جوني كه وسط كذاشتيم و هزينه هاي قبلي ادم ميگه اشكال نداره گرچه واقعااا گاهي شرايط سخته ان شالله خدا براي اوناهم راحت بگذرونه و دكتراي خوب سررراهشون قرار بده كه خرج الكي براشون نتراشه🙏

به سلامتي عزيزممم، ان تي از همه دقيقتره، معمولا ميگن سن بارداري رو از روي ان تي در نظر بگيريد منم هم ...

طبق ان تي با پريودم يكيه ولي دكترم حتي از پريوديم كمتر ميگه

منم به همه طبق ان تي ميگم ولي دكترم طبق خودش حساب ميكنه

فداي محبتتت ان شالله به زوووووودي زود خبر بارداري خودتووو بدي ما ذوق زده بشيم به اميد خداااا عاره ب ...

مرسی عزیز دلم 😍😍 🤲🤲 سونوگرافی آقای همسر بسیار دقیق بوده 😂😂 کاملا درست حدس زدن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
غربالگري كه ديگه كلا آزاده بيمه ديگه نميده بخاطر قانون فرزندآوري 😐 آره آنومالي آزاد ٥٠٠ دادم. ان ت ...

عه

من برم كاغذموووو ببينم اخه منم با بيمه تكميلي رفتم نيلو نكنه صد تومن شده😅😑شك كردم والا😁

نه اين دكتر كه ميرم سونو شكمي معمولي٣٥٠ ميگيره  داپلر ٧٥٠

غربالگريااا يتومن

البته رستاك كه دكترم پيشنهاد داده بود همين حول و هوش بود براهمين فكر كردم نرمال ميگيره

ولي از وقتي اكو فهميدم فرقش يتومنه يجوري شدم😂حالا نه دلم مياد صدتومني برم نه دلم مياد يك و صدي برم

نه وقتي نگفته بيخياااال

من حتي دكترم ان تيم اوكي بود ازمايش غربالگري دومم ننوشت فقط گفت سونوشو بروووو همين 

منم خوبم شكر خدا، آره صبح رفتم سرويييييس شدم. از ساعت ٨ تا ١٠:٣٠ طول كشيد، سه بار رفتم داخل هر بار ي ...

ای جانم 😍😍😍 نی نی دختر 😍😍😍 ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری 😍😍😍😍

دكتر گفت مطلق ولي نميشه كه، همسرمم چند وقته كارش خيلي زياد شده شبا زودتر از ٩ ديگه نمياد مجبورم پاشم ...

مطلق نميشه مگر خونه خودت نبااااااشي فقط اينجوري ميشه ياااا يكيي بياد كلا پيشت باشه ولي در رفت و امد باشن ادم نميتونه

خداحفظشوووون كنه منم مامانم اسكن داره چند روز نمياد بعدش گفت همون هفته اي دوروز ميام برا غذاااا چون واقعااا نه ثابت ميشه بموننن نه خواهرم بمونه هم كار ميكنه اميدوارم همينجووووري بتونيم سر كنيم بعد كروناااا خودمم روم نميشه باز بگم بيان بمونن براي اين هماتوم لعنتي،

من مامان و خواهرم طفلياا هييت رفته بودن هرچي غذاي نذري داشتن دادن من اوردم كه اشپزي نكنم چند روز  ولي خوب پسرم نميخوره ديرو خودمو زدم به بيخياللي عدس پلو دادم گفتم سه سال و نيمشه ديگه بسته سوسول بودن تازه گوشتشم ندادم همشووو بالا اورد😑مجبورم براي اقااا غذاا رو بذارم😅

مطلق نميشه مگر خونه خودت نبااااااشي فقط اينجوري ميشه ياااا يكيي بياد كلا پيشت باشه ولي در رفت و امد ...

اخى چقدر سخته برات بدغذا بودن پسرت

سعى كن از الان رو اولى  كاركنى ك  دومى رو اينجورى نشه

خودت داغون ميشى دختر

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مرسی عزیز دلم 😍😍 🤲🤲 سونوگرافی آقای همسر بسیار دقیق بوده 😂😂 کاملا درست حدس زدن 

والااا من اول فكر كردم لجباااازيه بيشترم بهاطر حرف پسرم كه خيلي محكم ميگفت دختره😅بعدش اينم رفت تو تيم باباش😃هي ميگه ما سه تااااا تو تكي😒😒😒دلم ميخاد خرخره بجوعم ديگه ديد حالم بده شده واقعاااا گفت نه باباااا همه باهميم😅 گفتم بهتره من ،دختر بود مسيوليتش تا اخر با خودم بود الان يكم بزرگتر بشن چون پسرن بالاخره بايد يمشاركتيم پدرشون داشته بااااشه😝مثل حموم،بيرون رفتناشون و بازياشونو٠٠٠

@iiiiiimahi  

سلام عزیزم .به نیت شما امروز سوره حدید خوندم .امیدوارم دوران بارداری بدون مشکلی بگذرونی و نی نی عزیزت رو به سلامتی بغل کنی