2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
منم خوبم شكر خدا، آره صبح رفتم سرويييييس شدم. از ساعت ٨ تا ١٠:٣٠ طول كشيد، سه بار رفتم داخل هر بار ي ...

مبااااركااا باشه عزيزم💋🌹ان شالله عروسيشوووببيني😍😍

خوبه باز دوساعتم😂رستاك اينجوريه سه مرحله اي سونو ميكنه

الان دكتر بريم باز ميگن ٢٢ هفته بيا نه؟

ميگن١٨ هفته براي مشكلات قلبي مينوسين من دكتر قبليم ننوشت اين نوشته منم ترسو ميرم😅

ديابت بارداري و تيروئيد پركار و سركلاژ و استراحت مطلق و آنوكسا و ..... از صاف كردن گذشته ديگه 🤣😅 ...

منم گفتم اتفاقا 

گفتم فقط سلامت باشه ان شاالله ايناهمش ميگذره و فراموش ميشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭😭اگه واقعاااا الكي كاسبي راه انداخته بااااشن واقعا چطور ميخان جوابگو باشن من الان غربالگري د ...

عهههه چقدر زياد شد. من آزمايش كه تكميلي داشتيم فقط ٢٠٠ تومن اياب دهاب دادم آنومالي هم ٥٠٠ دادم. فكر كنم سرتون كلاه گذاشتن 😅😅

الان چند هفته ميشي؟ فكر ميكردم هفته ديگه بايد بري آنومالي.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام معجزه جون كى جوابگوئه كى اصلا فكر جوابگو بودنه؟ من رفتم سلفرى ٣٨٠٠ شد همهههه حتى خود  ا ...

اصلا كافيه دكتر بگه ادم مگه ميتووووونه نره تازه دكترم بيخيال باشه و يادش نبااااشه ادم همش خودخوري ميكنه كه چراااا نرفته

ان شالله جوابش عاليه چه كنيم اينجور مواقع فقط بايد گفت فداي سرمون😅😒

مبااااركااا باشه عزيزم💋🌹ان شالله عروسيشوووببيني😍😍 خوبه باز دوساعتم😂رستاك اينجوريه سه مرحله اي ...

سلامت باشي گلم ان شاالله دومادي گل پسرات 😍

دكترم چيزي نگفت الان ١٨ و ٢روزم اگر ميخواست بگه تا الان گفته بود ديگه منم چيزي نميگم سر قبلي هم ندادم اكو،

عهههه چقدر زياد شد. من آزمايش كه تكميلي داشتيم فقط ٢٠٠ تومن اياب دهاب دادم آنومالي هم ٥٠٠ دادم. فكر ...

دكترم با ازاد رو برگه نوشته بود مثل دارو هاا تاييده اي نبود شايد براي همون يتومن شد😑سري اول سيصدو خورده اي شد

انومالي٥٠٠؟؟

من غربالگري اولم٩٨٠ اين يكي رو گفته١١٠٠ واقعا پرت گفته؟؟؟

همون ازمايشگاه دكتره رفتي؟؟؟ ان شالله كه اشتباه از ازمايشگاه بوده🙏🙏🙏🙏

آره رفتم اون آزمايشگاهي كه دكتر گفته بود، توكل بر خدا ان شاالله كه خير باشه براي همه 🤲🌹

عزیزم رفتی توی سیکل میکرو؟ دکتر دارو بهت داد؟

نه دکتر گفت پریود بعدی بیا، فعلا بهم قرص dhea داد گفت بخورم، چیزایی هم که بهش گفتم از سابقه تخمکام گفت اگر میخوای با این وضعیتت نتیجه بگیری باید خیلی پیگیر باشی 

اصلا كافيه دكتر بگه ادم مگه ميتووووونه نره تازه دكترم بيخيال باشه و يادش نبااااشه ادم همش خودخوري مي ...

اره والا تاحالا كم خرج نكرديم براى بدست آوردنش

منم گفتم اگر طبيعى باردار شده بودم شايد اين هرينه ها حرص درار بود اما با اينهمه خرج اينم رو بقيه و فداى تك تك لحظه هايى ك تو بغلمونه😍🤲🏻😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلامت باشي گلم ان شاالله دومادي گل پسرات 😍 دكترم چيزي نگفت الان ١٨ و ٢روزم اگر ميخواست بگه تا الان ...

فدات بشم

منم دقيقا ١٨ هفته و دوروز ميرم ميشه يك سهريور

الان ١٦ هفته و سه روزم ولي طبق دكترم ١٦ هفته 

آره رفتم اون آزمايشگاهي كه دكتر گفته بود، توكل بر خدا ان شاالله كه خير باشه براي همه 🤲🌹

ان شالله حالا رژيم و داروش به كنار استرسش از همه بدتره

الان بعد سركلاژ استراحت مطلقي؟؟ يا غذا و ظرف رو انجام ميدي؟

دكترم با ازاد رو برگه نوشته بود مثل دارو هاا تاييده اي نبود شايد براي همون يتومن شد😑سري اول سيصدو خ ...

غربالگري كه ديگه كلا آزاده بيمه ديگه نميده بخاطر قانون فرزندآوري 😐

آره آنومالي آزاد ٥٠٠ دادم. ان تي ١،٣٧٠ داده بودم. ولي آزمايش غربالگري بيمه داشت هيچي ندادم شكر خدا 😁