2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان یه سوال داشتم اگر بتا روز ۱۳ انتقال ۶۰۰ باشه ممکن هست خارج رحمی باشه؟من کرونا گرفتم پنجم ...

خارج رحمی عدد بتاش خیلی بالاس عزیزم نگران نباش بتا باید بیشتر از ۱۵۰۰باشه تا ساک و ببینن  نگران نباش همه چیز خوبه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
یه سوال دیگه هم اینکه دکتر برام متفورمین نوشت تا ۱۴ روز روزی یه دونه بعدش روزی دوتا ولی من شدیدا عذر ...

متفورمین خودش خیلی برا گوارش بده اگه میتونی برو گلوکوفاژ یا گلای وانس و بخر اینا کمتر معده رپ اذیت میکنن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چشم رو چشمم به نیابت از همتون نذری میدم🙏🙏🙏

سلام چیکا جونم خوبی عزیزم؟

یادته بعدِ زایمانم گفتم پای راستم باد کرده همچنان همونجوریه ورمش نمیخوابه اصلا چیکار کنم؟ بنظرت از چیه؟

شوهرمم هرروز میگه وقت بگیر برو دکتر ولی انقدر از بعدِ زایمانم بی حوصله شدم که کلا خودمو ول کردم دیگه حال وحوصله یه دکتر رفتنو ندارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان یه سوال داشتم اگر بتا روز ۱۳ انتقال ۶۰۰ باشه ممکن هست خارج رحمی باشه؟من کرونا گرفتم پنجم ...

سلام عزیزم بتاتون عددخوبیه،حاملگی خارج رحم معمولا بادردزیادهمراهه که خداروشکرشمامشکلی ندارین،معمولامیگن دوهفته بعدازآزمایش بیاین سونو 

آره مال منم قبل بارداري ١،٤ بود. بارداري كلا همه چيز آدمو ميريزه بهم 😅😅

ديشب ب شوهرم ميگم تيروييدم پركاو شده ميگه قشنگ داره از الان دهنمونو صاف ميكنه هااا😅

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اخه ب اکثرا قرص پنتو پرازول میدن ب من شربت هم داده  اون اوایل دکتر الکی من و فرستاد تغذیه یه با ...

🫤🫤🫤

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
@معجزه_۹۷       @مامان۱رقیه       سلام عزيزاي دلم، ح ...

سلام خوووووووبي؟؟؟رفتي انرمالي؟

شكر خداااا خوووووبيم همگي

فقط خيلي بيجونم سحر همش درازم پا ميشم يكم كاراي پسرمو ميكنم باز دراز يعني خونه هيچياااا

دكتر برام اكو قلب نوشته بعد جايي كه انومالي ميخام برم نداره زنگ زدم يجا گفت١١٠٠

زنگ زدم مركز طبي گفت صد اونجا وقت گرفتم بعد ميگم نكنه خوب نباااشه😑😑😑

سلام عزيزم به سلاااامتي و مباركي ان شاالله 😍😍 نگران نباش بالاخره كم كم جذب ميشه استراحتت رو ادامه ...

عاره در حد غذا گذاشتن و دادن به پسرم فعلا مشغولم اهنمم نميخوووورم خوردم خيلي يبس شدم حتي لاكسي ژلم جواب نبود الان يهفتس قطع كردم😑