2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
وقتی جنین به شخص دیگه منتقل میشه بهرحال از اون فاصله داریم از شرایط جسمی و روحی اون اطلاعی نداریم. م ...

عزیزم ان شاالله که همه چی عالی پیش بره و مادر شی یه بچه سالم و صالح خدا بهت بده الهی آمین 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم ان شاالله که همه چی عالی پیش بره و مادر شی یه بچه سالم و صالح خدا بهت بده الهی آمین 💜

الهی آمین. ان شاء الله برای شما هم این چند ماه به سلامتی و خوبی بگذره. 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من این ماه ۱۴ ام باید  پریود میشدم که نشدم دکتر گفت مدروکسی بخورم روزی دوتا تا پنج روز چند روز بعدش پریود میشم؟ 

میخواستم زودتر تموم شه برم سیکل ای وی اف رو شروع کنم دیگه

یه سوال دیگه هم اینکه دکتر برام متفورمین نوشت تا ۱۴ روز روزی یه دونه بعدش روزی دوتا ولی من شدیدا عذر میخوام اسهال شدم دکتر گفت دوزش رو کم کن حالا من روزی یه نصفه میخورم ( روز تقریبا ۷ امم) تا کی باید منفورمین خورد؟

من تهران رویان رفتم. از هزینه ها اطلاع ندارم. یبار بیاین ساری ویزیت بشین ببینین چطوره. ۴۵ دقیقه بیشت ...

سلام شوره جون خوبی عزیزم؟ بسلامتی زایمان کردی؟ گل دخترت حالش چطوره؟

تبریک میگم بهت انشاءالله که قدم فرشته کوچولوت پراز خیر وبرکت باشه براتون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

کسی هست بدون هیچ علتی انتقالش منفی شده ؟

گرید جنین چی بوده ؟

انتقال چندم مثبت بود ؟

فرقش با انتقالهای منفی در،چی بوده؟

مشکلشون جی بوده اسپرم یا تخمک یا رحم؟

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

سلام بچها شما هم درد زیر شکم دارید زیرشکمم حالت گرفتگی و حالت کشیدگی داره خیلی میترسم امپول پروژسترونم هم فردا اخریشه،،دلم میخواد زود این دوهفته بشه برم سلامت جنین صدای قلبشو بشنوم دلم اروم بشه 🥺🥺

سلام عزیزم خدا برات حفظش کنه تو رو خدا برایه منم دعا کن پولم و شرایطم جور بشه باز از اول شروع کنم

سلام عزیزدلم چشم حتما به شرط لیاقت دعاگوتم البته که بخدا همیشه دعاگوی همه هستم انشاءالله دامنت سبز بشه به یه پسر سالم وصالح 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام دوستان یه سوال داشتم اگر بتا روز ۱۳ انتقال ۶۰۰ باشه ممکن هست خارج رحمی باشه؟من کرونا گرفتم پنجم انتقال سرفه زیاد کردم. و اینکه کی برم سونو مطمین شم خارج رحمی نیست؟؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمایید

کسی هست بدون هیچ علتی انتقالش منفی شده ؟ گرید جنین چی بوده ؟ انتقال چندم مثبت بود ؟ فرقش با انتقا ...

سلام عزیزم واقعا متاسف وناراحتم برا انتقال منفیت ولی مطمئن باش هرچیزی یه حکمتی داره باید وقتِ مادرشدن شمام برسه عزیزم 

من دومین انتقالم مثبت شد خودم تنبلی شدید شوهرمم تحرک وتعداد خیلی ضعیف برا انتقال اولم همه چیو خیلی رعایت کردم حتی ۱۳ کیلو وزن کم کردم ولی بدون هیچ دلیلی منفی شدم ۲تا جنین ۳روزه گرید a بعدِ منفی شدن انتقالم ۳ماه بعدش رفتم برا انتقال دوم بدون اینکه کاری بکنم حتی دوباره چندکیلو چاق شدم تو این فاصله این بار ۲تا جنین ۵ روزه برام انتقال دادن که خداروشکر مثبت شد

شمام ناامید نباش فقط وفقط باید زمان مادرشدنت برسه اونوقت میبینی به راحتی مادرشدی